Režisér Coogler sa preriekol: Rapper J. Cole sa oženil s Melissou Heholt

NETKY.SK • 19 Január 2016, 12:50 • 2 min
Režisér Coogler  sa preriekol: Rapper J. Cole sa oženil s Melissou Heholt

NEW YORK - Americký rapper J. Cole sa oženil s dlhoročnou partnerkou Melissou Heholt. Radostnú novinu, ktorú sa dvojica snažila utajiť, prezradil americký režisér Ryan Coogler počas rozhovoru so samotným interpretom.

slovakia

left justify in out

"Ako ťa zmenilo, že si sa oženil?" spýtal sa 30-ročného rappera v živom vysielaní na počesť osláv dňa Martina Luthera Kinga, Jr. režisér snímky Creed. "Oh, čo je to?" reagoval na Cooglerovu otázku prekvapene J. Cole. Po jeho zaskočenej reakcii filmár pochopil, že sa preriekol.

 

Napokon poznamenal, že dosiaľ nikdy nerobil rozhovor a opýtal sa, či o svadbe nikto nevie. "No, už to vedia," potvrdil so smiechom rapper. O ďalšie svadobné detaily sa však nepodelil. Melissu, s ktorou sa spoznal už počas štúdia na univerzite v New Yorku, údajne požiadal o ruku minulý rok. Pár tvoria už desať rokov.


J. Cole, celým menom Jermaine Lamarr Cole, je rodákom z nemeckého Frankfurtu, odkiaľ sa však jeho rodina osem mesiacov po jeho narodení presťahovala do Fayetteville v Severnej Karolíne. S rapovaním začal už ako 13-ročný, pričom medzi jeho vzory patrili Tupac Shakur, Nas, Eminem alebo Canibus. O dva roky neskôr sa začal venovať aj produkcii a svoje skladby zverejňoval na internete pod prezývkou Therapist. V roku 2007 vydal mixtape s názvom The Come Up, vďaka ktorému s ním následne podpísal zmluvu Jay Z. Debutový album Cole World: The Sideline Story mu vyšiel v roku 2011, po ňom nasledovali štúdiovky Born Sinner a 2014 Forest Hills Drive (2014). Všetky tri sa dostali na vrchol amerického rebríčka Billboard 200. Cole má okrem toho na konte aj ďalšie dva mixtapey - The Warm Up (2009) a Friday Night Lights (2010), viacero EP nahrávok a tiež kompiláciu svojho labelu Dreamville Records s názvom Revenge Of The Dreamers (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona