Rezešová si užívala slobodu, z väzenia dostala priepustku na sviatky

NETKY.SK • 5 Január 2018, 08:23 • 2 min
Rezešová si užívala slobodu, z väzenia dostala priepustku na sviatky

BUDAPEŠŤ – Eva Varholíková Rezešová, ktorá si v Maďarsku odpykáva svoj 10-ročný trest za mrežami maďarskej väznice pre tragickú dopravnú nehodu, ktorú spôsobila na diaľnici pri ktorej zomreli až štyria ľudia, dostala za slušné správanie priepustku na vianočné sviatky.

slovakia

left justify in out

Rezešová tak po rokoch aspoň na pár dní opustila budapeštianske väzenie a mohla si užiť atmosféru vianočných sviatkov v spoločnosti svojej rodiny. Väznicu opustila tesne pred Štedrým dňom 23. decembra, do ktorej sa musela vrátiť o ďalších 48 hodín. Informoval portál lokal.hu a Korzár.sme. 

 

Na slobodu ju prepustili aj 31. decembra. Vrátiť sa musela 2. januára. Pred väznicou ju čakala matka Eva Rezešová a jej dve dcéry Alexandra a Ella, ktoré sa jej už nevedeli dočkať. 

 

Rezešovej, ktorá si riadne odpykáva svoj trest, sa pravdepodobne podarí dostať von už tento rok na podmienku. S tým však nesúhlasí dcéra zosnulých, Judith. "Neprejde deň, aby som nemyslela na svojich milovaných rodičov. Nemôžem pochopiť, prečo museli tak nezmyselne zomrieť," uviedla pre maďarské médiá. Tá nedokáže Rezešovej odpustiť jej nezodpovedný čin pri ktorom zomreli jej rodinný príslušníci 21. augusta 2012. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona