Réwaya radšej nepustili medzi novinárov, robil hrubé chyby

NETKY.SK • 29 Marec 2015, 09:14 • 2 min
Réwaya radšej nepustili medzi novinárov, robil hrubé chyby

TŘINEC - Útočník Sparty Martin Réway bol v sobotu v Třinci negatívnym hrdinom prvého stretnutia semifinále play-off najvyššej českej hokejovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný krídelník neuniesol našponovanú atmosféru duelu a okrem menších inkasoval aj desaťminútový osobný trest za nešportové správanie. Jeho tím prehral vysoko 2:6, v sérii zaostáva 0:1.


"To sú hrubé chyby. Nejde o nepresné prihrávky, zakončenie. Ide o globál. Toto boli hrubé chyby. Je možné, že bol až príliš prehecovaný. Je to jeho prvé semifinále," citoval server iDnes.cz asistenta sparťanského trénera Zdeňka Motáka. Réway napríklad nezmyselným podkopnutím súpera vzal Sparte presilovku, v následnej hre štyroch proti štyroch pražský tím inkasoval. Zakrátko sa nechal znova vylúčiť a domáci zvýšili v presilovke už na 6:1.


Účastníka seniorských MS 2014 Réwaya po sobotnom stretnutí radšej tlačový hovorca klubu nepustil medzi novinárov, aby nemusel riešiť jeho prípadné neuvážené výroky. "Chcel sa predviesť v tom najlepšom. Bohužiaľ - nepodarilo sa mu to," pridal Moták.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona