Réway zmiatol Kanaďanov, rokuje o novej zmluve so Spartou

NETKY.SK • 20 Október 2015, 15:04 • 2 min
Réway zmiatol Kanaďanov, rokuje o novej zmluve so Spartou

PRAHA - Talentovaný slovenský hokejový útočník Martin Réway sa v pondelok opäť postaral o menší rozruch.

slovakia

left justify in out

Tentokrát to však nebol žiadny výstrelok ani prehrešok. Príspevok mladého reprezentanta SR na mikroblogovacej sieti twitter totiž poriadne zmiatol kanadských novinárov. Tí si mysleli, že Réway začal rokovať o spolupráci s klubom NHL Montreal Canadiens, ktorý vlastní práva na tohto pražského rodáka. "Rokovania o zmluve sa môžu začať. Ťažké rozhodnutia vedú k dobrým veciam," uviedol bronzový z ostatných juniorských MS. Réway potom pravdepodobne dostal viacero otázok na túto tému, keďže neskôr napísal: "Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých som zmiatol. Nepísal som o Montreale. Rokujem so Spartou." Aktuálne už ani jeden z týchto príspevkov nefiguruje na twitterovej "nástenke" mladíka.


Martina Réwaya si zástupcovia Montrealu Canadiens vybrali v drafte nováčikov v júni 2013 v 4. kole zo 116. miesta. Za Spartu hrá od leta 2014.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies