Réway si našiel nové pôsobisko, bude pôsobiť vo Švédsku

NETKY.SK • 21 November 2018, 11:29 • 2 min
Réway si našiel nové pôsobisko, bude pôsobiť vo Švédsku

TINGSRYD - Slovenský hokejový útočník Martin Réway sa dohodol na spolupráci so švédskym klubom Tingsryds IF, ktorý pôsobí v tamojšej druhej najvyššej súťaži Allsvenskan.

slovakia

left justify in out

Na severe Európy by mal pôsobiť do konca aktuálnej sezóny a k novým spoluhráčom sa pripojí v piatok. Informáciu priniesol oficiálny web aktuálne posledného tímu ligovej tabuľky.

Réway mal pôvodne odštartovať aktuálny súťažný ročník v českom Hradci Králové, vedenie klubu s ním však predčasne ukončilo zmluvu pre zranenie. Následne sa 23-ročný rodák z Prahy zapojil do tréningového procesu v Dolnom Kubíne a odohral jeden duel v tretej najvyššej slovenskej súťaži, v ktorom dosiahol dve asistencie. Bronzový medailista z juniorských MS 2015 v minulosti pôsobil v českej extralige, švajčiarskej NLA, nadnárodnej KHL či zámorských ligách AHL a QMJHL.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona