Réway si na ľade "sadol" s iným Martinom - Bakošom

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 09:06 • 2 min
Réway si na ľade "sadol" s iným Martinom - Bakošom

SKALICA - Veľmi dobrou hrou a spoluprácou s Martinom Bakošom sa vo štvrtkovom prípravnom zápase slovenskej hokejovej reprezentácie proti výberu Dánska (4:3 po sam. nájazdoch) prezentoval útočník Martin Réway. Mladý talent sa hokejom bavil, jeho prihrávky "mali oči" a zabávali skalické publikum.

slovakia

left justify in out

Okrem jednej asistencie na presnom zásahu Bakoša sa aj on sám zapísal do listiny strelcov. "Počas celej prípravy sme hrali spolu na turnajoch. Mal som to teda ľahšie, lebo už som vedel, kde Baky bude a kam od neho môžem čakať prihrávku ja. Hrá sa mi s ním dobre a dúfam, že nám to vydrží čo najdlhšie," povedal Martin Réway a krátko zhodnotil aj celý duel: "Nebol ľahký. Rozohrali sme ho dobre a viedli 3:0. Potom sme prestali hrať a trochu zbytočne sa stiahli. Musíme hrať celých 60 minút aktívne, aby sme si to vyskúšali. Nie iba stáť v strednom pásme. Ak by sme hrali v tretej časti tak ako v prvých dvoch, isto sa nám to nestane."

Problém nastal v tretej tretine po vynútenom odchode Marka Daňa do kabín. Ten inkasoval nepríjemný zásah od súpera, našťastie sa nezranil a je v poriadku. Slováci potom síce hrali päťminútovú presilovku, no gól v nej nestrelili a po nej inkasovali hneď trikrát. "Po Markovom odchode sa rozhádzali päťky, hrali sme na tri ľavé krídla. Bolo to stále pomiešané. Máme však toľko dobrých chalanov, že si to musíme ustrážiť," myslí si Martin Réway a pripomenul nedostatky v hre slovenského mužstva. "Zápas nám ukázal rezervy, veď sme ho nedotiahli do konca v riadnom hracom čase. Na majstrovstvách sveta by nás to mohlo stáť veľa síl," povedal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies