Réway sa nevráti do Gatineau, v hre je predovšetkým Sparta

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 08:49 • 2 min
Réway sa nevráti do Gatineau, v hre je predovšetkým Sparta

GATINEAU - Slovenský hokejový reprezentant Martin Réway sa v novej sezóne nevráti do juniorského tímu Gatineau Olympiques.

slovakia

left justify in out

Klub QMJHL na svojom webe potvrdil, že 19-ročný účastník majstrovstiev sveta v bieloruskom Minsku si už dres Olympiques neoblečie. Podľa webu Gatineau by mal Réway zamieriť do seniorského mužstva Sparty Praha, čo však zatiaľ ešte nie je oficiálna informácia. O talentovaného krídelníka majú záujem aj ďalšie kluby, v zákulisí sa spomína aj Slovan Bratislava.

 

Variantov je viac, ale hlavný sa týka pražskej Sparty. "Martin v klube pôsobil pred odchodom do zámoria a so Spartou má stále platnú zmluvu, ktorú sme vtedy len prerušili," uviedol na webe hokej.cz hráčov zástupca Michal Sivek zo spoločnosti Eurohockey Services. Pražský tím by svojho bývalého hráča privítal späť s veľkou radosťou. "Martin je stále naším hráčom, máme záujem o jeho služby. Záleží vyložene na ňom, ako sa rozhodne," reagoval pre web hokej.cz športový manažér Sparty Patrik Martinec. Rokovania medzi oboma stranami sú v plnom prúde. 

 

Réway odohral v sezóne 2013/2014 za Gatineau 52 stretnutí, v ktorých strelil 25 gólov. Okrem seniorských MS sa predstavil aj na šampionáte do 20 rokov v Malmö. V NHL patrí Montrealu Canadiens, v kempe ktorého pred rokom príjemne prekvapil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies