Réway sa dohodol so Spartou Praha a zahrá si v českej extralige

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 12:33 • 2 min
Réway sa dohodol so Spartou Praha a zahrá si v českej extralige

PRAHA - Slovenský hokejový útočník Martin Réway pokračuje v kariére v českom extraligovom tíme HC Sparta Praha. Informuje o tom oficiálny web mužstva z hlavného mesta ČR. Devätnásťročný reprezentant hral v v minulosti v sparťanskom doraste aj juniorke, neskôr odišiel do zámoria a pôsobil v juniorskej QMJHL v mužstve Gatineau Olympiques.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že budem hrať za Spartu. Vyrastal som tu a bol som tu od šestnástich rokov, vždy sa mi tu páčilo," cituje Réwaya oficiálny web Sparty.

 

Mladý hokejista v pondelok podpísal zmluvu a hneď sa zapojil do prípravy seniorského mužstva. "Teším sa na prostredie, ktoré tu je. Je to veľkoklub so všetkým, čo k tomu patrí. Je pre mňa česť vrátiť sa sem. Riešil som, že by som sa pokúsil dostať do NHL, ale keby to nevyšlo, šiel by som späť do juniorky, pretože pre vek ešte nemôžem hrať na farme. A to som už nechcel riskovať, chcem hrať hokej v seniorskej kategórii, Sparta je pre mňa ideálnou voľbou," doplnil rodák z Prahy, ktorý sa v máji predstavil na MS v bieloruskom Minsku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies