Réway predčasne skončil v Hradci, limitovali ho zdravotné problémy

NETKY.SK • 16 August 2018, 22:13 • 2 min
Réway predčasne skončil v Hradci, limitovali ho zdravotné problémy

Hradec Králové - Slovenský hokejový útočník Martin Réway predčasne ukončil svoje pôsobenie v HK Mountfield Hradec Králové. V jeho drese sa chcel pokúsiť o reštartovanie kariéry, zdravotné problémy mu však neumožnili plnohodnotne trénovať a hrať zápasy. Na oficiálnej klubovej stránke to uviedol tréner Tomáš Martinec.

slovakia

left justify in out

 

Réway odohral za Hradec iba jeden prípravný zápas proti Sparte Praha. Viac ich nepridá, kvôli zraneniu v klube skončil. "Bohužiaľ, veľmi výrazne ho limitoval jeho zdravotný stav, ktorý mu nedovolil trénovať spoločne s tímom a ani hrať zápasy," uviedol Martinec.

 

Réway vynechal pre zdravotné problémy kompletnú sezónu 2016/2017, po ktorej sa pokúsil presadiť v zámorí. Z AHL sa však vrátil do Európy už po piatich zápasoch, vo vhodnej forme následne nebol ani v drese Slovana Bratislava.

 

V českej extralige sa mu v minulosti darilo, v drese Sparty Praha zbieral v rokoch 2014-2016 v priemere jeden bod na zápas. Návrat do súťaže v drese Hradca mu však nevyšiel. "O Martina sme veľmi stáli, o jeho hokejovom talente nie je pochýb. Verili sme, že v Hradci znovu naštartuje svoju kariéru a že zapadne do nášho nového tímu," poznamenal Martinec.

Spoločne s Réwayom v tíme skončil aj český útočník Petr Straka, ktorý neuspel na skúške.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona