Réway chyboval a Sparta prehrala, nedokáže si to vysvetliť

NETKY.SK • 5 Október 2015, 12:32 • 2 min
Réway chyboval a Sparta prehrala, nedokáže si to vysvetliť

BRNO - Najprv asistencia pri druhom góle, potom však obrovská chyba. Nepozornosť Martina Réwaya vzala hokejistom pražskej Sparty šancu na bodový zisk v nedeľnom šlágri na ľade Komety Brno.

slovakia

left justify in out

V 56. min za stavu 3:3 vo vlastnom pásme prenechal zadovkou nevedomky puk Hynkovi Zohornovi, ktorý vo vyloženej príležitosti nezaváhal a prekonal hosťujúceho gólmana Tomáša Pöpperleho. A Kometa potom trefou do prázdnej bránky spečatila víťazstvo 5:3.


"Po mojej chybe sa zápas úplne zlomil. Keď tak nad tým premýšľam, mal som si vziať puk za našu bránku a ísť vystriedať. Nečakal som, že tam Zohorna ešte bude. Nedokážem si vysvetliť, prečo som to urobil," citoval server iDnes.cz 20-ročného slovenského útočníka, ktorý hviezdne okamihy strieda so slabšími. "O výsledku rozhodla neospravedlniteľná chyba Réwaya pri štvrtom inkasovanom góle. Ale aj takéto veci sa v hokeji stávajú. Musíme brať do úvahy, že Réway je mladý hráč, odohral mnoho náročných zápasov, ale ešte mu chýbajú skúsenosti," podotkol podľa iDnes.cz asistent trénera Sparty Zdeněk Moták.


Martin Réway je druhým najproduktívnejším hráčom pražského klubu s ôsmimi bodmi z rovnakého počtu zápasov (3+5).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies