Réway bude hrať v tretej najvyššej súťaži za Dolný Kubín

NETKY.SK • 22 September 2018, 08:34 • 2 min
Réway bude hrať v tretej najvyššej súťaži za Dolný Kubín

DOLNÝ KUBÍN - Slovenský hokejista Martin Réway bude pôsobiť v tretej najvyššej domácej súťaži. Dvadsaťtriročný útočník posilnil svoj bývalý mládežnícky klub MŠK Hviezda Dolný Kubín.

slovakia

left justify in out

Ako informovala oficiálna facebooková stránka klubu, Réway by mal nastúpiť za Dolný Kubín už v sobotňajšom zápase proti Partizánskemu.

 

Tridsaťšesťnásobný reprezentant SR, účastník MS 2014 a 2016 a bronzový medailista z juniorských MS 2015 si to pred touto sezónou namieril do českého extraligového Hradca Králové, kde s ním však predčasne ukončili spoluprácu pre jeho zdravotné problémy.

 

Tie ho trápia už dlhší čas, Réway vynechal pre srdcové problémy celú sezónu 2016/2017, v tej predošlej odohral len 23 zápasov. Väčšinu minulého ročníka strávil v Slovane Bratislave, kde absolvoval 18 duelov v KHL so ziskom piatich bodov (1+4). Ešte predtým stihol nastúpiť v zámorskej AHL na päť zápasov za tím Laval Rocket, odkiaľ odišiel na vlastnú žiadosť.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies