Revolučná omladzovacia technika Swiss LIFT

NETKY.SK • 28 Február 2013, 08:22 • 2 min
Revolučná omladzovacia technika Swiss LIFT

Revolučná omladzovacia technika Swiss LIFT - Pre ženy Trápia Vás pribúdajúce vrásky? Máte pri pohľade do zrkadla pocit, že Vaša tvár nepôsobí súmerne a vyvážene, je poklesnutá, lícne kosti či pery sú nevýrazné alebo obočie nedostatočne klenuté?

slovakia

left justify in out

img

Trápia Vás pribúdajúce vrásky? Máte pri pohľade do zrkadla pocit, že Vaša tvár nepôsobí súmerne a vyvážene, je poklesnutá, lícne kosti či pery sú nevýrazné alebo obočie nedostatočne klenuté? Chceli by ste vyzerať o pár rokov mladšie a zároveň dodať Vašej tvári krásu a súmernosť, ktorú Vám uprela príroda? Máme pre Vás skvelú správu. MUDr. Pallová z Inštitútu estetickej medicíny v Pezinku vyvinula revolučnú omladzovaciu techniku Swiss LIFT, pomocou ktorej je možné Vašu tvár nielen o niekoľko rokov omladiť, ale dodať jej aj vyvážené proporcie a súmerný tvar. Bez chirurgického zákroku tak v priebehu niekoľkých minút omladnete a skrásniete, pričom si zachováte svoj prirodzený vzhľad. Ošetrenie je takmer bezbolestné, výsledky sú viditeľné okamžite a efekt dlhodobý.

Čo robí našu tvár krásnou? Sú to predovšetkým súmerné a vyvážené črty. Niektorým z nás boli nadelené plné a výrazné lícne kosti, dokonalé pery, pekne klenuté obočie či výrazná línia brady. Najväčšie šťastie však mali tie, ktorým boli nadelené všetky tieto znaky ženskej krásy v dokonalom súlade. Pre tie menej šťastné vyvinula MUDr. Pallová revolučnú metódu Swiss LIFT, pomocou ktorej je možné tvár nielen omladiť, ale zároveň jej dodať chýbajúci objem na tých správnych miestach a zdokonaliť tak črty a proporcie tváre. 

KRÁSNA A SÚMERNÁ TVÁR 
„Pravidelne si všímam a analyzujem krásne ženské tváre. Rozmýšľam, čo ich robí krásnymi. Vo väčšine prípadov je to súmernosť a harmonické črty. Lícne kosti by mali byť výrazné, líčka plné bez prepadnutých miest, obočie pekne klenuté, brada dokonale tvarovaná. Pri vyvíjaní metódy Swiss LIFT som sa nezameriavala len na malé nedostatky, ktoré trápia moje klientky, ale snažila som sa vnímať ich tvár ako celok. Veľakrát som totiž odstránila klientke jeden menší nedostatok, a začal ju trápiť nový. Naša tvár je ako puzzle, skladá sa z mnoho jednotlivých kúskov, ktoré musia do seba zapadať. Pri metóde Swiss LIFT vždy pracujem s celou tvárou, nevyplním len nosovo-ústne vrásky, ktoré trápia klientku, ale hľadám príčinu, prečo vrásky konkrétne u tejto klientky vznikajú a prečo jej tvár pôsobí staršie a nesúmerne,“ vysvetľuje koncept ošetrenia Swiss LIFT MUDr. Pallová. 

LIFTING BEZ SKALPELA 
Pri ošetrení Swiss LIFT sa používa rokmi overená kyselina hyalurónová TEOSYAL Ultra Deep, ktorá je však špeciálne vyvinutá tak, aby mala odlišné visko-elastické vlastnosti. Tieto sú vhodné práve na hĺbkové aplikovanie a dodávanie objemu tváre. MUDr. Pallová ďalej vysvetľuje: „Ošetrenie je pre každú klientku veľmi individuálne. Pred každým zákrokom podrobne analyzujem klientkinu tvár. Všímam si, akým smerom ukazujú tvárové vektory, ktoré časti tváre sú príliš ploché, ktoré línie narušené, kde chýba symetria. Klientke vysvetlím, čo je možné pomocou ošetrenia dosiahnuť. Keďže každá tvár je iná, ošetrenie prebieha u každého odlišne. Dôležité je, aby bol konečný výsledok harmonický a prirodzený“. Na rozdiel od klasického chirurgického faceliftu Swiss LIFT nenaťahuje pokožku na tvári a nevytvára tak neprirodzený výraz. Lifting tváre a mladistvý vzhľad sa dosiahne vďaka dodaniu prirodzeného objemu na tých správnych miestach, kde sa objem vekom vytratil. 

RÝCHLO A BEZBOLESTNE 
Ošetrenie inovatívnou technikou Swiss LIFT je takmer bezbolestné. Kyselina hyalurónová sa aplikuje pomocou jemných vpichov. Keďže švajčiarsky výplňový materiál TEOSYAL obsahuje aj anestetikum, vpichy takmer vôbec nie je cítiť. Ošetrenie trvá približne 15 až 20 minút. Výhodou je, že výsledok je viditeľný okamžite a jeho efekt trvá dlhodobo, približne dva až tri roky. 

ŠVAJČIARSKA KVALITA 
Techniku Swiss LIFT vyvinula MUDr. Pallová na základe zosúladenia svojich dlhoročných odborných skúseností a požiadaviek zákazníkov. Pri tejto metóde sa využíva vysoko kvalitný výplňový materiál TEOSYAL vyrábaný vo Švajčiarsku. Vďaka nemu je možné dosiahnuť skvelé a dlhotrvajúce výsledky. „Rozhodla som sa túto metódu nazvať Swiss LIFT, keďže ma inšpirovali Švajčiari svojim zmyslom pre dokonalosť a precíznosť“, dodáva MUDr. Pallová. 

Inštitút estetickej medicíny so sídlom v Pezinku (IEM) je renomované zdravotnícke centrum zamerané na zdravie a krásu. Je lídrom v oblasti estetickej, laserovej dermatológie a plastickej chirurgie. Tím tridsiatich odborníkov pod vedením odborníčky MUDr. Pallovej poskytuje starostlivosť o krásu, zdravie, kozmetické, visážistické služby, vlasový a nechtový design pod jednou strechou pre viac ako šesť tisíc klientov. Poslaním IEM je robiť ľudí krajšími a príťažlivejšími pre seba aj svoje okolie. IEM pomáha klientom cítiť sa spokojne a šťastne a vďaka tomu si plnohodnotne užívať život. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies