VIDEO Revolučná krabica od pizze poslúži zároveň ako projektor pre váš smartfón

NETKY.SK • 9 Jún 2015, 18:45 • 2 min
VIDEO Revolučná krabica od pizze poslúži zároveň ako projektor pre váš smartfón

HONGKONG – Filmový večer a pizza patria jednoznačne k sebe a konečne si to uvedomili aj v Pizza Hute. Spoločnosť vytvorila revolučnú krabicu na pizzu, ktorá sa v okamihu dá zmeniť na filmový projektor.

slovakia

left justify in out

Tento marketingový skvost navrhla reklamná agentúra Ogilvy v Hongkongu a krabica dostala názov Blockbuster Box.

Tajomstvo každého Blockbuster Boxu je v špeciálnom mini stojane, ktorý je vyrobený z plastu, je v každej jednej krabici a vďaka nemu sa pizza nedotýka krabice. V každom takomto plastovom stojane je objektív, ktorý môžete vložiť do boku krabice do perforovanej diery.

 

img

Keď je objektív na mieste, stačí na vašom smartfóne zapnúť nejakú klasiku a môžete si pizzu vychutnávať pri dobrom filme. Nezabudnite ho však vložiť dovnútra krabice, aby objektív premietol film z vášho telefónu na stenu izby.

 

img

Ak náhodou nemáte v telefóne žiadny film alebo radšej ponecháte výber na Pizza Hut, tak na každej krabici je vytlačený QR kód, ktorý stačí oskenovať a môžete si zadarmo stiahnuť film. Existujú štyri rôzne krabice a každá zodpovedá inému filmovmu žánru: Fully Loaded pre akčné filmy, Slice Night pre strašidelné filmy, Hot&Ready pre romantiku a Anchovy Armageddon pri fanúšikov sci-fi.

 

img

Samozrejme od Blockbuster Boxov neočakávajte žiadnu projekciu s vysokým rozlíšením, od moderných projektorov má predsa ešte len ďaleko, ale na spestrenie večera postačí. Keď sa však rozhodnete tento vynález vyskúšať, nezabudnite na nejaké Bluetooth reproduktory.

V súčasnosti bude Pizza Hut distribuovať tieto krabice zatiaľ iba v Hongkongu, akže si budeme musieť počkať, či sa rozšíria aj do ostatných krajín sveta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies