Revolúcia: V magazíne Playboy už nebudú fotky nahých žien

NETKY.SK • 13 Október 2015, 11:05 • 2 min
Revolúcia: V magazíne Playboy už nebudú fotky nahých žien

NEW YORK - Mesačník Playboy už nebude obsahovať fotografie nahých žien. V pondelok o tom informoval denník New York Times, ktorému to potvrdil výkonný riaditeľ magazínu Scott Flanders. Zmeny podľa jeho slov ovplyvnil najmä voľne dostupný erotický materiál na internete.

slovakia

left justify in out

"Od každého sexuálneho aktu, aký si viete predstaviť, vás v súčasnosti delí len jeden klik. Boj sa skončil, vyhrali sme," dodal Flanders.

 

S novinkami súhlasil aj 89-ročný zakladateľ a šéfredaktor časopisu Hugh Hefner. Podľa zástupcov magazínu bude Playboy aj naďalej ponúkať fotografie žien v provokatívnych pózach, svoje miesto budú mať aj playmate mesiaca. Čitatelia by sa mali s novinkami zoznámiť na budúci rok v marci.

 

Playboy založil spomínaný Hugh Hefner v roku 1953 v Chicagu. Na obálke prvého vydania, ktoré sa dostalo do predaja v decembri 1953, bola herečka Marilyn Monroe. Pre magazín neskôr pózovali aj Kim Basinger, Drew Barrymore, La Toya Jackson, Nancy Sinatra, Samantha Fox či Carnie Wilson. Svoje príspevky na jeho stránkach v minulosti zverejnili napríklad autori ako Ian Fleming, Vladimir Nabokov, Chuck Palahniuk alebo Haruki Murakami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies