Reus bude Nemecku chýbať pre zranenie členka

NETKY.SK • 10 November 2014, 16:58 • 2 min
Reus bude Nemecku chýbať pre zranenie členka

DORTMUND - Nemecká futbalová reprezentácia sa v kvalifikačnom zápase majstrovstiev Európy 2016 proti Gibraltáru a následnom atraktívnom prípravnom stretnutí so Španielskom musí zaobísť bez zraneného útočníka Borussie Dortmund Marca Reusa. Informáciu priniesla agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Podľa Dortmundu bude Reus chýbať dva týždne po tom, ako si v nedeľňajšom bundesligovom zápase s Borussiou Mönchengladbach (1:0) zranil členok. Dvadsaťpäťročného futbalistu sprevádza v poslednom čase smola. Pre zranenie členka prišiel aj o majstrovstvá sveta v Brazílii, keď sa zranil v poslednom zápase pred šampionátom proti Arménsku. Nemci sa potom v Brazílii stali majstrami sveta.
     

Nemeckí futbalisti sa v piatok predstavia v Norimbergu v kvalifikačnom zápase proti outsiderovi z Gibraltáru a na budúci týždeň v utorok odohrajú v meste Vigo prípravný duel proti víťazom posledných dvoch majstrovstiev Európy Španielom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies