Retro štýl - móda, ktorá letí

NETKY.SK • 3 Jún 2015, 11:00 • 2 min
Retro štýl - móda, ktorá letí

BRATISLAVA - Retro "frčí" a je jedno, či vlastníte retro auto, nábytok alebo oblečenie. Obliecť si retro model znamená, že budete sexy kočka, žena wamp aj dáma.

slovakia

left justify in out

Dôležité su farby

Ak vás na retro móde bude vážne niečo baviť, potom sú to farby. Nemusíte sa ich vôbec báť, naopak môžete popustiť uzdu fantázii a kombinovať nekombinovateľné kúsky. Uvidíte,  že sa celá rozžiarite a budete sa cítiť skvele. 

obrazok

Nezabúdajte na pruhy

Pre štýlovú módu rokov dávno minulých nie sú typické len bodky, ale tiež prúžky. Námornícky štýl sa premietol nielen do bývania, ale tiež do nášho oblečenia a vy by ste toho mala náležite využiť. Prúžky totiž frčia. Nie len také obyčajné, slabučké a decentné, ale poriadne pruhy, ktoré dajú svetu najavo, že ste štýlová a trendy. Vyskúšajte aj pozdĺžne pruhy v kombinácii s púzdrovými šaty. Alebo áčkové sukne a nemusíte sa báť, že by vám pridali zbytočne kilá navyše.

obrazok

Doplnky

Vracajú sa aj výrazné doplnky. Slabučké nenápadné retiazky a jemné náušnice sú tabu. Ak chcete držať krok s retro módou, musíte byť oveľa odvážnejšia. Takže do uší farebné kruhy, na krk korálky vo farbách zladených s outfitom a na ruky masívne náramky. Účes môžete ozvláštniť čelenkou s veľkou mašľou, Nosia sa šatky aj farebné sponky. Keď už sme pri vlasoch, potom si vyčeste vysoko na temene cop alebo si natupírujte bohatú hrivu. Vyskúšajte tiež ofinu, vďaka nej úžasne omládnete.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona