Reťazová zrážka pri Zvolene: Jeden vodič vyviazol s ťažkými zraneniami

NETKY.SK • 6 September 2016, 10:46 • 2 min
Reťazová zrážka pri Zvolene: Jeden vodič vyviazol s ťažkými zraneniami

BRATISLAVA - Polícia objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok 5. septembra o 17:25 na ceste prevej triedy v obci Zvolenská Slatina.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 77-ročný vodič Nissana Qashqai zo Zvolena, jazdiaci v smere od Detvy na Zvolen, sa v obci Zvolenská Slatina pravdepodobne bočne zrazil s protiidúcim Renaultom Megane, ktorý šoféroval 55-ročný Detvan. Následne sa Nissan čelne zrazil s protiidúcim vozidlom Škoda SuperB, za volantom ktorého sedem 40-ročný Banskobystričan. Po zrážke Renault odhodilo do protismeru, kde sa zrazil s kamiónom, ktorý viedol 37-ročný muž z Kriváňa.


Dychová skúška u vodičov bola negatívna. Celkovú škodu na vozidlách odhadli na 34 000 eur. Pri nehode vodič Škody SuperB utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies