Reťazová havária v Británii si vyžiadala vyše 50 zranených

NETKY.SK • 14 Február 2015, 20:32 • 2 min
Reťazová havária v Británii si vyžiadala vyše 50 zranených

LONDÝN - Najmenej jednu obeť a vyše 50 zranených si vyžiadala reťazová havária asi 40 vozidiel, ktoré sa zrazili na diaľnici v juhovýchodnom Anglicku. Ďalší traja ľudia zahynuli pri zrážke poschodového autobusu s osobným autom, uviedla televízia BBC.

slovakia

left justify in out

K hromadnej havárii došlo za hmlistého počasia na diaľnici M40 v grófstve Oxfordshire. Jeden človek prišiel o život a ďalší je v kritickom stave. Šesť ľudí utrpelo vážne a ďalších vyše 50 ľahšie zranenia. Cesta bola uzavretá viac ako osem hodín.
      

Druhú tragickú nehodu zaznamenali na diaľnici M1 v neďalekom grófstve Bedfordshire. Autobus vezúci roztlieskavačky z Kentu narazil do auta odstaveného krajnici. O život prišli traja členovia posádky auta a štvrtého previezli do nemocnice s ťažkými zraneniami. Cestujúci autobusu, ktorého vodiča polícia zadržala a odviedla na výsluch, vyviazli bez zranení. Príčina kolízie nebola bezprostredne známa.
      

K diaľnice, na ktorých došlo k nehodám, patria medzi najrušnejšie v Británii. Na cestách bolo ešte viac vozidiel než zvyčajne, keďže mnohé rodiny vyrazili na polročné prázdniny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies