Rešpektujem voľbu amerických voličov, povedal Robert Fico

NETKY.SK • 7 November 2012, 10:05 • 2 min
Rešpektujem voľbu amerických voličov, povedal Robert Fico

Rešpektujem voľbu amerických voličov, povedal Robert Fico - Politika Slovenský premiér reagoval na víťazstvo Obamu v prezidentských voľbách. V amerických prezidentských voľbách zvíťazil súčasný prezident USA Barack Obama.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský premiér reagoval na víťazstvo Obamu v prezidentských voľbách.

V amerických prezidentských voľbách zvíťazil súčasný prezident USA Barack Obama. Na výsledok volieb reagoval predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).

"Mnohí sa ma pýtali už pred voľbami na to, ako sa pozerám na tieto voľby a komu držím palce. Ja som odpovedal, že je to výber amerických voličov a každá krajina si vyberá svojho vlastného prezidenta. Americkí voliči sa rozhodli pre súčasného prezidenta Baracka Obamu, ktorý politicky je určite bližší mojej strane ako jeho protikandidát. Ale opäť sa obmedzím len na konštatovanie - rešpektujem voľbu amerických voličov," uviedol premiér Robert Fico.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona