Republikovú radu Most-Híd čakajú po odchode Simona personálne zmeny

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 09:08 • 2 min
Republikovú radu Most-Híd čakajú po odchode Simona personálne zmeny

BRATISLAVA – Republiková rada Mosta-Híd bude v sobotu dopĺňať členov predsedníctva rady po odchode Zsolta Simona zo strany.

slovakia

left justify in out

Simon z Mosta-Híd vystúpil pre nesúhlas so vstupom strany do vlády so Smerom-SD. V predsedníctve ho má nahradiť starosta Tvrdošoviec Marián Tóth. Stredné Slovensko tak po tejto zmene nebude mať v predsedníctve Mosta-Híd svojho zástupcu s hlasovacím právom. Novým členom predsedníctva sa stane aj Matej Kováč, ktorý na poste generálneho manažéra strany nahradí Editu Nochtovú.


Spolu so Simonom odišiel zo strany aj okresný predseda v Šali František Ondrušek. Jeho nástupcom v rade sa má stať nový okresný stranícky šéf Ladislav Somogyi. Za člena rady by mal byť zvolený aj primátor Fiľakova Attila Agócs.


Na Republikovej rade tiež bude strana hodnotiť marcové parlamentné voľby, predstaví plány na nasledujúce obdobie, a začne prípravu na jesenný snem strany.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies