Republiková rada podporila Hrušovského na prezidenta

NETKY.SK • 14 September 2013, 13:32 • 2 min
Republiková rada podporila Hrušovského na prezidenta

BRATISLAVA - Hrušovský podmieňuje svoju prezidentskú kandidatúru aj podporou od SDKÚ-DS.

slovakia

left justify in out

Republiková rada Most-Híd dnes odhlasovala podporu pre Pavla Hrušovského v prezidentských voľbách v roku 2014. Ako povedal dnes na tlačovej besede predseda strany Béla Bugár, strana zvážila, že je potrebné vyjadriť podporu aj hlasovaním na rade, aj keď to už urobilo predsedníctvo. Hrušovský však zatiaľ nepovedal, či bude aj kandidovať. V júni len oznámil, že je pripravený kandidovať. „Ak sa rozhodne, našu podporu má,“ konštatoval Bugár.

Hrušovský podmieňuje svoju prezidentskú kandidatúru aj podporou od SDKÚ-DS. Či bude kandidovať, aj keď ju nezíska, však povedať nechce. „Zatiaľ hovorím, čakám na vyjadrenie SDKÚ a to ďalšie pokračovanie bude potom,“ povedal v júli pre agentúru SITA. Hrušovský chce čakať na rozhodnutie SDKÚ-DS do začiatku jesene. Ako povedal v rozhovore pre agentúru SITA, jeseň je hraničným termínom na rozhodnutie. SDKÚ-DS sa chce vyjadriť k prezidentským voľbám, až keď budú známi všetci kandidáti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona