Republikánsky prezidentský kandidát Romney začína svoje európske turné

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 06:47 • 2 min
Republikánsky prezidentský kandidát Romney začína svoje európske turné

Republikánsky prezidentský kandidát Romney začína svoje európske turné - Politika Prezidentský kandidát amerických republikánov Mitt Romney začal svoje európske turné a dnes sa v Londýne stretne s britským premiérom Davidom Cameronom, ministrom zahraničný

slovakia

left justify in out

img

Prezidentský kandidát amerických republikánov Mitt Romney začal svoje európske turné a dnes sa v Londýne stretne s britským premiérom Davidom Cameronom, ministrom zahraničných vecí Williamom Hagueom a ďalšími lídrami.
      Romney dúfa, že svojou cestou prekoná pochybnosti o tom, že nemá skúsenosti na riadenie americkej zahraničnej politiky. Chce tiež demonštrovať potenciálnym zahraničným kolegom, že bude vhodným lídrom. Republikánsky politik navštívi aj Poľsko a Izrael.
      Americký prezident Barack Obama podľa prieskumov jasne vedie nad Romneym v zahraničnej politike. Súčasného šéfa Bieleho domu voliči považujú i za lepšieho vrchného veliteľa ozbrojených síl. Romneyho však uprednostňujú v otázkach zlepšovania ekonomiky.
      V piatok sa Romney zúčastní na otváracom ceremoniáli olympijských hier v Londýne, čím voličom pripomenie svoje ťažiskové pôsobenie pri olympijských hrách v Salt Lake City v roku 2002 po tom, ako sa vynoril korupčný škandál.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies