Republikánsky kandidát Trump opäť reorganizoval svoju kampaň

NETKY.SK • 17 August 2016, 10:20 • 2 min
Republikánsky kandidát Trump opäť reorganizoval svoju kampaň

WASHINGTON - Republikánsky kandidát na amerického prezidenta Donald Trump opäť podstatne reorganizuje tím svojej predvolebnej kampane - za výkonného riaditeľa kampane vybral Stephena Bannona z konzervatívneho spravodajského a názorového portálu Breitbart News a za manažérku kampane určil republikánsku odborníčku na stratégie a realizátorku verejných prieskumov Kellyanne Conwayovú. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Trumpov krok nasleduje len 82 dní pred americkými prezidentskými voľbami naplánovanými na 8. novembra a predstavuje ďalšiu závažnú zmenu v búrlivej kampani.

 

Trump pre AP povedal, že obe osobnosti pozná už dlho. "Sú to fantastickí, úspešní ľudia, ktorí víťazia, šampióni, a my potrebujeme vyhrať," uviedol.

 

Prieskumy verejnej mienky ukazujú, že Trump za svojou demokratickou súperkou Hillary Clintonovou zaostáva na celoštátnej úrovni a aj v kľúčových, rozhodujúcich štátoch.

 

Republikánsky kandidát dodal, že šéf kampane Paul Manafort na svojom súčasnom poste zostáva.

 

O tomto vývoji udalostí ako prvý informoval americký denník Wall Street Journal. Zmeny prišli deň po tom, čo Trump zverejnil na Facebooku odkaz vyzývajúci na ukončenie zaslepenosti a skľúčenosti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies