FOTO Reprezentanti po MS v Česku na obede u premiéra Fica

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 14:38 • 2 min
FOTO Reprezentanti po MS v Česku na obede u premiéra Fica

BRATISLAVA - Členovia slovenskej hokejovej reprezentácie, ktorá obsadila na májových majstrovstvách sveta v Česku 9. miesto, sa v stredu stretli na neformálnom obede u predsedu vlády Slovenskej republiky Roberta Fica.

slovakia

left justify in out

Okrem premiéra na akcii nechýbali ani podpredseda vlády a minister vnútra Robert Kaliňák či splnomocnenec vlády pre mládež a šport Dušan Galis. Spolu s prezidentom Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Igorom Nemečkom, trénermi Vladimírom Vůjtkom a Petrom Oremusom boli osobne prítomní aj ôsmi hráči z nedávneho svetového šampionátu: kapitán Tomáš Kopecký, ďalší útočníci Tomáš Surový, Marko Daňo, Vladimír Dravecký, Marek Viedenský, Patrik Lušňák ako i obrancovia Michal Sersen a Marek Ďaloga. Hokejisti o. i. priniesli premiérovi i ďalším členom vlády reprezentačné dresy s podpismi.

 

Na slávnostnom obede sa podávali rôzne dobroty: kačacie prsia s pečenou paprikou, šošovicovým šalátom a špargľový krém, ďalej jelenie ragú so zemiakovým pyré a baby špenátom, ako dezert jahodová kocka a ovocie. Aperitívom bola malinovica a rôzne druhy vín. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies