Reprezentanta L. Tótha na smrť dobili traja muži

NETKY.SK • 10 Apríl 2012, 07:18 • 2 min
Reprezentanta L. Tótha na smrť dobili traja muži

Reprezentanta L. Tótha na smrť dobili traja muži - Krimi Neznámi páchatelia v noci na nedeľu na diskotéke v obci Zádiel dobili na smrť slovenského reprezentanta v kickboxe Ladislava Tótha.

slovakia

left justify in out

img

Neznámi páchatelia v noci na nedeľu na diskotéke v obci Zádiel dobili na smrť slovenského reprezentanta v kickboxe Ladislava Tótha. Informáciu priniesla TV JOJ na svojej internetovej stránke www.noviny.sk.
      Tridsaťtriročný Tóth bol údajne na diskotéke aj so svojím bratom a kamarátmi. Žiaden z nich sa podľa informácií TV JOJ biť nechcel. Vtom sa však do nich pustili traja muži, dvaja z nich mali byť Rómovia. Podľa slov brata obete zavreli Ladislava Tótha do miestnosti v kultúrnom dome, kde ho mali surovo kopať a mlátiť.
      Telo dlhoročného reprezentanta a člena oddielu Steel Trans Kickboxing našli až v pondelok ráno policajti pri obci Dvorníky. Zatiaľ nie je jasné, ako sa na miesto dostal a či zomrel následkom ťažkých poranení. Polícia prípad vyšetruje.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies