Reprezentant Tomáš Marcinko zamieril do Pardubíc

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 13:52 • 2 min
Reprezentant Tomáš Marcinko zamieril do Pardubíc

PARDUBICE - Slovenský útočník Tomáš Marcinko mieri premiérovo v kariére do českej hokejovej extraligy, keď sa na spolupráci dohodol s klubom HC Pardubice.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Popradu hral naposledy v majstrovských Košiciach, v sezóne 2013/2014 sa predstavil so slovenskou reprezentáciou na ZOH aj MS. Prvý tréning s Pardubicami absolvoval Marcinko už v stredu.

 

"Sme veľmi radi, že sa nám ho podarilo získať. Dostali sme na jeho adresu dobré referencie, má za sebou úspešnú sezónu. Svedčí o tom aj skutočnosť, že reprezentoval Slovensko na olympiáde v Soči aj na svetovom šampionáte v Bielorusku. Verím, že naša spolupráca bude obojstranne úspešná," povedal pre oficiálny klubový web športový manažér Pardubíc Dušan Salfický. 

 

Tomáš Marcinko má zatiaľ z Pardubíc pozitívne pocity. "Som rád, že tu môžem hrať. Po skončení predchádzajúcej sezóny sme s agentom riešili rôzne možnosti a čakali na ponuky. Prišla aj z Pardubíc a teším sa, že sme sa dohodli. Dúfam, že naplním všetky očakávania vedenia klubu a trénerov. Chcem byť pre klub prospešný," poznamenal Tomáš Marcinko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies