Reprezentant SR do 21 rokov Juraj Kotula mieri zo Slovana na hosťovanie do Senice

NETKY.SK • 17 Február 2017, 18:10 • 2 min
Reprezentant SR do 21 rokov Juraj Kotula mieri zo Slovana na hosťovanie do Senice

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov a hráč ŠK Slovan Bratislava Juraj Kotula odchádza na hosťovanie do ďalšieho fortunaligového klubu FK Senica.

slovakia

left justify in out

Úradujúci vicemajster mu chce umožniť získať hernú prax, keďže po návrate zranených hráčov sa v bratislavskom mužstve zvýšila konkurencia. V tíme zo Záhoria po dohode všetkých zainteresovaných strán Kotula strávi jarnú časť ročníka 2016/2017, zostáva však kmeňovým hráčom "belasých". Informuje o tom oficiálna internetová stránka bratislavského klubu.  

"Pred jarnou časťou sezóny vzrástla po návrate zranených hráčov konkurencia v našej defenzíve. Ak sa pozrieme na náš káder, tak máme k dispozícii až deväť obrancov. Zvažovali sme, či nechať Kotulu bojovať o miesto v zostave, alebo uvoľniť ho na hosťovanie, kde by mal šancu pravidelne hrávať. Absolvovali sme aj stretnutie s reprezentačným trénerom dvadsaťjednotky Pavlom Hapalom a debatovali o tom, čo bude pre Juraja najlepšie. Keďže na jeho poste hrá náš kapitán Boris Sekulič, zvolili sme možno pre samotného hráča lepšiu možnosť a uvoľnili ho na hosťovanie, aby mohol zabojovať o účasť na júnovom európskom šampionáte do 21 rokov v Poľsku," uviedol pre klubový web viceprezident ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší a dodal:

 

"Chceme, aby sa Juraj futbalovo rozvíjal, a na to potrebuje pravidelne hrávať. So Senicou sme sa dohodli na hosťovaní do konca aktuálneho ročníka. Juraj však zostáva kmeňovým hráčom Slovana. Veríme, že sa mu na hosťovaní bude dariť a futbalovo sa posunie dopredu." 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies