Reprezentant Hrnka na skúške v HC Plzni, zatiaľ na mesiac

NETKY.SK • 6 September 2016, 16:58 • 2 min
Reprezentant Hrnka na skúške v HC Plzni, zatiaľ na mesiac

PLZEŇ - Slovenský hokejový reprezentant Tomáš Hrnka, ktorý bol v uplynulej sezóne oporou Košíc a predstavil sa aj na májových MS v Petrohrade, je na mesačnej skúške v českom klube HC Škoda Plzeň.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web účastníka Ligy majstrov. Dvadsaťštyriročný urastený stredný útočník by mal zaceliť dieru po zranenom krajanovi Miroslavovi Preisingerovi, ktorý vypadol zo zostavy "indiánov" pre zlomeninu ľavého predlaktia na desať až dvanásť týždňov.

"Hľadali sme vhodnú náhradu a na Tomáša Hrnku sme mali dobré referencie z niekoľkých strán, takže sme sa rozhodli vziať ho. Zatiaľ ide o mesiac, ale nie je vylúčené, že tu zostane na celú sezónu," skonštatoval športový manažér plzenského klubu Tomáš Vlasák.

 

"Plzeň je silný tím a som rád, že tu môžem byť. Mám pred sebou mesiac, počas ktorého musím ukázať, že mám na to, aby som tu hral," uviedol nitriansky rodák a dosiaľ 16-násobný reprezentant SR Hrnka.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies