Reprezentant Čerešňák podpísal dvojročnú zmluvu s Vítkovicami

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 18:06 • 2 min
Reprezentant Čerešňák podpísal dvojročnú zmluvu s Vítkovicami

OSTRAVA - Hokejový obranca Peter Čerešňák, ktorý je v súčasnosti v príprave slovenskej reprezentácie na majstrovstvá sveta v bieloruskom Minsku, bude v ďalších dvoch sezónach pôsobiť v českom tíme HC Vítkovice.

slovakia

left justify in out

Doteraz hráč Dukly Trenčín podpísal v ostravskom klube dvojročnú zmluvu. Vo Vítkoviciach ho povedie reprezentačný asistent Peter Oremus.

 

Dvadsaťjedenročný Čerešňák podpísal nový kontrakt v piatok predpoludní. Do prípravy Vítkovíc na nový ročník sa zapojí po skončení reprezentačných povinností. "Máme radosť, že sa nám podarilo získať mladého, ale talentovaného a kvalitného hráča. Viacmenej nie sú pochybnosti, že pôjde so slovenskou reprezentáciou na majstrovstvá sveta, a preto sme sa dohodli už teraz a podpísali zmluvu ešte pred šampionátom," povedal o novej posile na klubovom webe prezident HC Vítkovice František Černík. 

 

Čerešňák odohral väčšinu kariéry v Trenčíne, na dva roky si odskočil do zámorskej OHL, kde hral za Peterborough. V 56 stretnutiach za Duklu v ročníku 2013/2014 nazbieral 19 bodov (3+16). Deň pred podpisom zmluvy s Vítkovicami dosiahol svoj prvý reprezentačný gól, keď sa presadil proti Lotyšsku. Informácie zverejnil klubový web severomoravského tímu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies