Reprezentácia Argentíny sa pre Lavezziho krivdu rozhodla pre bojkot médií

NETKY.SK • 16 November 2016, 15:45 • 2 min
Reprezentácia Argentíny sa pre Lavezziho krivdu rozhodla pre bojkot médií

BUENOS AIRES - Argentínska futbalová reprezentácia sa rozhodla pre bojkot médií. Takýmto spôsobom sa rozhodla podporiť svojho spoluhráča Ezequiela Lavezziho, ktorého obvinil novinár z fajčenia marihuany. Informáciu priniesol portál goal.com.

slovakia

left justify in out

"Rozhodli sme sa, že nebudeme komunikovať s médiami. Je jasné, prečo sme dospeli k takémuto rozhodnutiu. Veľakrát nás obvinili, neprejavovali nám dostatok rešpektu, na čo sme nereagovali. Toto však už bolo za hranicou, obvinenia voči Lavezzimu sú veľmi vážne. Keďže mnoho ľudí verí všetkému, my sme sa rozhodli prestať. Mrzí nás, že muselo k tomu prísť takýmto spôsobom, ale iná možnosť nebola," vyjadril sa kapitán Lionel Messi.

 

Lavezzi chýbal na zápasovej súpiske kvalifikačného duelu MS 2018 proti Kolumbii. Na tento fakt zareagoval na sociálnej sieti Twitter žurnalista Gabriel Anello: "Lavezzi nie je medzi náhradníkmi, pretože fajčil deň predtým marihuanu? Len sa pýtam."

 

Ofenzívny hráč sa okamžite ohradil proti vyjadreniam novinára. "Touto cestou oznamujem, že vykonám právne kroky voči Gabrielovi Anellovi a jeho falošným vyhláseniam o mojej osobe, ktorými poškodil moju rodinu a moju prácu," kontroval Lavezzi na twitteri.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies