Reprezentácia SR sa rozlúči so skvelými fanúšikmi v Trnave večerným zápasom proti húževnatým Severanom

NETKY.SK • 23 Október 2017, 14:40 • 2 min
Reprezentácia SR sa rozlúči so skvelými fanúšikmi v Trnave večerným zápasom proti húževnatým Severanom

BRATISLAVA - Slovenskí futbaloví reprezentanti v rámci novembrových medzištátnych prípravných stretnutí nastúpia 10. 11. proti domácim Ukrajincom v Ľvove o 19.00 h SEČ (20.00 h miestneho času) a o štyri dni neskôr (14. 11.) proti Nórom v Trnave o 18.00 h.

slovakia

left justify in out

Ukrajinská strana v piatok 20. októbra potvrdila, že duel sa uskutoční v Ľvove; od pondelka je jasné, že od 19.00 h SEČ. Definitívny je tiež podvečerný začiatok trnavského súboja s Nórmi.


"Chceli sme odohrať jedno stretnutie vonku a jedno v domácom prostredí. Sme radi, že sa nám to podarilo takto vyriešiť. Doma v Trnave sa chceme takto rozlúčiť s našimi skvelými fanúšikmi, ktorí nás podporovali a my sme im za to vďační," uviedol asistent hlavného trénera SR Jána Kozáka Štefan Tarkovič.

Slováci tesne neprenikli do novembrovej európskej baráže o postup na MS 2018 do Ruska. Zraz národného tímu pred novembrovými zápasmi bude v pondelok 6. 11. o 15.00 h v Senci.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies