Reportér sa nechcel namočiť, dedinčan ho odniesol na chrbte

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 11:13 • 2 min
Reportér sa nechcel namočiť, dedinčan ho odniesol na chrbte

NAÍ DILLÍ – Ničivé povodne na severe Indie si vyžiadali najmenej tisíc obetí. Voda zničila všetko čo jej prišlo do cesty a spôsobila masívne zosuvy pôdy. To však nevadí indickému hlásateľovi Narayanovi Pargaienovi, ktorý hlásil správy z chrbta jedného z postihnutých povodňami.

slovakia

left justify in out

Paragaien sa ihneď stal terčom kritiky. Jeho čin mnohí označili za nehumánny vrátane Paragaienovho šéfa Nishanta Chaturvediho, ktorý reportéra ihneď vyhodil. „Nemôžete kvôli reportáži jazdiť niekomu na chrbte,“ povedal šéf kanálu News Express.

Reportér sa však bráni: „Kameraman ma mal brať len od pása hore. Muža podo mnou mal zo záberu vystrihnúť. Je to jeho vina," opísal celú situáciu Paragaien, ktorý je už bez práce. Podľa neho sa dedinčan ponúkol, že ho na chrbte odnesie. „Muž ma prosil, že či ma môže cez rieku preniesť, chcel mi tým vzdať úctu,“ dodal reportér.

Záplavy spôsobili mohutné monzúnové dažde, ktoré su najsilnejšie za posledných 60 rokov. Prírodný živel pochoval už viac ako tisíc ľudí a ďalších 40-tisíc je úplne odrezaných od sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies