REPORTÁŽ: Vianočný koncert Marcelly Molnárovej

NETKY.SK • 13 December 2019, 16:32 • 2 min
REPORTÁŽ: Vianočný koncert Marcelly Molnárovej

BRATISLAVA - Dvanásteho decembra sa v hlavnom meste konal vianočný koncert speváčky Marcelly Molnárovej s názvom Aj v raji sneží. Na akcii sa zúčastnili členovia Československého leva, ale aj široká verejnosť.

slovakia

left justify in out

 

Ide o v poradí ôsmy koncert speváčky s vianočnou tematikou. Marcella Molnárová je Slovenska so svetovým hlasom. Na nádhernej akcii, ktorá niesla názov "Aj v raji sneží", sa predviedli aj hostia ako Berco Balogh, Alberto Herrera a Igor Roy. 

 

img

 

"Som veľmi rád, že som dostal pozvanie na vianočný koncert od našej členky Československého leva...Verím tomu, že bude v duchu Vianoc," vyjadril sa pred koncertom Jozef Oklamčák. Hudobnú atmosféru si užívala aj herečka Mirka Lörinczová, ktorá prišla s kolegyňou a akciu si nevedela vynachváliť. 

 

img

 

Šou spestrili aj tanečníčky, ktoré sprevádzali hudboné vystúpenie. Hostia prezradili, ako trávia Vianoce, ale aj čo na nich majú najradšej. Viac sa dozviete v reportáži.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona