REPORTÁŽ: Už žiadne čakanie na voľný stôl v reštauráciách. Takto jednoducho sa tomu vyhnete!

NETKY.SK • 18 Máj 2021, 20:48 • 2 min
REPORTÁŽ: Už žiadne čakanie na voľný stôl v reštauráciách. Takto jednoducho sa tomu vyhnete!

BRATISLAVA – Nový rezervačný systém pomôže nie len prevádzkovateľom reštaurácií, zaručí aj komfort samotným zákazníkom.

slovakia

left justify in out

Poznáte ten pocit, keď prídete do svojej obľúbenej reštaurácie či baru a nemáte si kam sadnúť? Toto by už mohlo čoskoro skončiť. Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) spolu so spoločnosťou Bookio sa dohodli, že ho bezplatne poskytnú všetkým podnikom na Slovensku. Systém má však aj ďalšiu obrovskú výhodu, hygienikom dokáže pomôcť aj s trasovaním nákazy Covid-19.

 

 

Ako uviedol starosta bratislavskej mestskej časti Ružinov Martin Chren, aplikácia pomôže udržať pracovné miesta, čím sa zabezpečí príjem do pokladnice v podobe daňových príjmov. 

 

„Hlavnou úlohou je riadiť aj kapacitu prevádzky. Záujemca získa prehľad, na aké termíny môže prísť, nestojí v rade, dokáže si naplánovať, kedy príde. Systém všetky rezervácie zautomatizuje,“ povedal riaditeľ Kancelárie ZMOS a hovorca združenia Michal Kaliňák.

 

„Rezervačný systém dokáže pomôcť s trasovaním, aby sme dokázali v prípade ohniska nákazy toto ohnisko sprocesovať a daná prevádzka by mohla fungovať. Prevádzka si môže taktiež kontrolovať, koľko ľudí do reštaurácie môže prísť na základe opatrení,“ priblížil Jozef Žarnovičan zo spoločnosti Bookio.

 

Ako dodala zakladateľka gastroportálu Kamila Slašťanová, na ich portáli budú uvedené stránky, ktoré rezervačný systém používajú. Reštauráciám si dokonca môžu systém stiahnuť na ich vlastné stránky. Prípadne môžu využiť priestor portálu Menučka. 

 

Viac sa dozviete v priloženom videu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona