REPORTÁŽ Spevák Lukáš Adamec verí, že prídu lepšie časy. Tak nazval aj svoj druhý album!

NETKY.SK • 29 Január 2022, 12:00 • 2 min
REPORTÁŽ Spevák Lukáš Adamec verí, že prídu lepšie časy. Tak nazval aj svoj druhý album!

Lukáš Adamec vydáva nový album s príznačným názvom ... na lepšie časy... a predstavuje klip Zmiluj sa, ktorý je ódou na ženu. V rozhovore Netkám prezradil, ktorá je tá jeho vyvolená a prečo pendluje z Bratislavy do Banskej Bystrice až do Košíc, ako sa učí so svojím synom a či plánuje ďalšie deti!

slovakia

left justify in out

 

Po takmer piatich rokoch prichádza slovenský spevák Lukáš Adamec s druhým sólovým štúdiovým albumom. Na novinke … na lepšie časy… je 13 skladieb vrátane hitov Tancuj mi, Najviac a Život je boj. Na CD s Lukášom pracovali známe autorské mená, hudbu má na konte Tomi Okres a texty  Vlado Krausz.

 

„Medzi mojím prvým a týmto albumom je skoro päť rokov. Medzičasom som vydal single, ktoré som chcel, aby niekam patrili, a teda ich dávam na tento album, aby to neboli siroty. Na albume sú pesničky rôznych štýlov, ktoré sme nahrávali v rôznych štúdiách Klaksón v Lipanoch, Musicology a Parentals v Košiciach. V ďalších štúdiách sa skladby mixovali a mastrovali. Aj toto CD som robil s Tomim Okresom, ktorý je producentom celého albumu. Som rád, že naša spolupráca funguje a že ľudí môžeme potešiť našou tvorbou,“ vysvetľuje.

 

img

 

Oficiálnym singlom, ktorý sprevádza uvedenie albumu do života, je novinka Zmiluj sa. Nápaditý videoklip k piesni, ktorá vznikla ako posledná na album, nakrútil Michal Kunes Kováč.

 

„Žena je bohyňou, ak má tie pomyselné kľúče od muža, ak vie, ako s ním pracovať. Pre mňa sa žena stáva bohyňou, ak vie dať mužovi lásku a pokoj... Hoci to nie je môj text, samozrejme, v mojej predstave je tam moja priateľka. Je to pohľad muža, ktorý je fakt unesený z nejakej dámy a potrebuje jej to dať poriadne najavo, tak prosí o zmilovanie. Myslím si, že lásku v tejto podobe, že muž si ide za svojím a vie, že bez tej ženy neprežije, že je pre neho bohyňou, takýto spôsob vyjadrenia lásky som ešte cez pieseň nepodal,“ vyznáva sa spevák.

 

img

         

Temperamentný Lukáš je otcom dvoch detí, s bývalou manželkou Miriam má syna Tea a dcérku Leu. Rozvedený hudobník sa teraz pohol ďalej a začal novú životnú etapu s novou partnerkou.

 

„Moja priateľka je mojou láskou už dlhé roky, poznáme sa vyše 11 rokov. Medzitým som ja mal svoju bývalú ženu a detičky a ona mala partnera, s ktorým má tiež dieťa. Teraz žijeme spolu ona, ja aj jej syn v Banskej Bystrici. A keď som v Košiciach, tak žijem so svojimi deťmi. Je to dosť komplikovaná schéma života, ktorú by som nechcel rozpitvávať. Ale robíme tak, ako sme si navarili. Som za ňu veľmi rád a veľmi ju ľúbim. Prešli sme si samozrejme rôznymi etapami, ale postupom času sa to utriaslo,“ prezradil Lukáš.  

 

img

 

Na pódiu i mimo neho ide z Lukáša nespútaná energia,  ktorou teší svojich fanúšikov. Priznal však, že počas pandémie mu nebolo vždy do spevu.

 

„Nesiem ťažko prvú, druhú aj tretiu vlnu pandémie. Mojím najväčším naplnením je, okrem šťastia detí, samozrejme hudba. A keď ju nemôžem dávať ľuďom, tak sa cítim nevyužitý. Cítim, že nerobím to, čo mám, a to ma mrzí a trápi. Veľa som rozmýšľal, mal som veľa otázok a málo odpovedí. A preto som vyhľadal odbornú pomoc, nie je to žiadna hanba v tejto dobe. Dokonca by som to radil viacerým ľuďom, pretože si myslím, že mnoho ľudí tápe...,“ konštatuje známy Košičan.

 

img

         

Aktuálne je Lukáš po operácii kolena a teší sa, keď bude môcť opäť naplno behať, športovať, koncertovať a rozdávať ľuďom svoju hudbu a energiu.

 

„Verím, že rok 2022 bude zlomový a že prídu lepšie časy. Možno nie až také dobré ako pred pandémiou, ale určite lepšie ako počas nej. Hudba je to, čo mi vytvára lepšie časy. Teším sa na koncerty a na leto!“ uzatvára optimisticky.

 

 

Nový klip Lukáša Adamca Zmiluj sa si môžete pozrieť tu: 

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať: REPORTÁŽ Sexi raperka Aless má nového frajera a nové skladby! Netkám prezradila, ako je to s jej zákazom vstupu do USA!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies