REPORTÁŽ: Spevák Bystrík si do nového klipu „Hej, dievča“ pozval manželku a dokonca v ňom tancuje!

NETKY.SK • 3 Február 2021, 12:54 • 2 min
REPORTÁŽ: Spevák Bystrík si do nového klipu „Hej, dievča“ pozval  manželku a dokonca v ňom tancuje!

Spevák a skladateľ Bystrík má nový album a song „Hej dievča“. Kvôli klipu k novinke sa Bystrík mesiac učil tancovať a cvičil. Do klipu si po prvýkrát pozval svoju manželku Mišku, ktorá ho mala dokonca vyzliekať! Ako to celé dopadlo sa dozviete v exkluzívnej reportáži Netiek.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Sympatický Trnavčan Bystrík, ktorý v roku 2005 vyhral hudobnú súťaž Coca Cola Popstar, dozrel. Dokazuje to v novej skladbe „Hej dievča“, ku ktorej napísal hudbu aj text. Vokály do piesne mu naspieval Robo Papp a bývalá Superstaristka Barbora Hazuchová.

 

„Pesničku som zložil pre nášho gitaristu a jeho manželku ako svadobný tanec. Potom sme nahrali u mňa v štúdiu demo verziu, ktorú sme dokončili do finálnej podoby s našim producentom Vladimírom „Randy“ Gnepom v jeho prešovskom štúdiu basem3nt,“ vysvetľuje Bystrík.

 

Výrobu nového klipu si zobralo na starosť R2 studio. Za kamerou stáli Róbert Chovanec a Martin Čech a svetelný design urobil Peter Blanář. O réžiu sa postaral Roman Maturkanič. Nakrúcanie čiernobieleho klipu trvalo celý deň a pre Bystríka bolo náročné. Po prvýkrát sa totiž predstavil v úlohe tanečníka a išlo mu to parádne!

 

img

 

„Keď sme sa s režisérom bavili, že by bolo fajn možno ukázať aj inú polohu v klipe, tak nás napadlo, že by tam mohla byť tanečná vsuvka. Zobral som to ako výzvu a začal na tom pracovať. Vedel som, že to v rámci tanca nedám sám, tak som oslovil kamarátov, tanečníkov, aby mi s tým pomohli. Adriana Liptáková z tanečného štúdia Alegria v Trnave prizvala na choreografiu Romana Majera a Simonu Ivanovičovú. Úžasných tanečníkov a ľudí. Mesiac sme pilovali choreografiu a musím povedať, že to bola super skúsenosť a veľmi ma to bavilo. Tie hodiny tanca mi aj chýbajú,“ smeje sa spevák a teraz už aj tanečník Bystrík.

 

Sympatický spevák a skladateľ si do klipu pozval dokonca svoju manželku Mišku, ktorá v jeho klipe účinkuje po prvýkrát!

 

img

 

„Manželka Miška bola po prvýkrát na nakrúcaní môjho videoklipu a po prvýkrát bola aj jeho aktérkou. Vlastne teda iba jej ruky. Bolo veľmi príjemné mať ju pri sebe. A teším sa z toho, že ju mám v klipe,“ vyznal sa Bystrík

 

Novinku „Hej dievča“ nájdu fanúšikovia na albume s rovnakým názvom, ktorý Bystrík vydal na jeseň minulého roka. Rôznorodý album obsahuje nové skladby, ale aj  staršie pesničky a single ako „Prajem si“, „Nech to trvá“ alebo duet s Robom Pappom. Klip „Hej dievča“ si môžete pozrieť TU

 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona