REPORTÁŽ: ŠK Slovan Bratislava pozýva na tribúny zaočkovaných fanúšikov. Vstupné je zdarma!

NETKY.SK • 30 Jún 2021, 14:19 • 2 min
REPORTÁŽ: ŠK Slovan Bratislava pozýva na tribúny zaočkovaných fanúšikov. Vstupné je zdarma!

BRATISLAVA - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava je pripravený pustiť na štadión na Tehelnom poli na každý zo svojich najbližších piatich zápasov - vrátane európskych líg - až desaťtisíc divákov, ktorí nebudú musieť platiť vstupné.

slovakia

left justify in out

Podmienkou by bolo preukázanie sa potvrdením o zaočkovaní proti ochoreniu COVID-19. Najlepší slovenský futbalový klub chce takto prispieť do kampane na urýchlenie očkovania.

 

"Väčšina našich hráčov aj realizačný tím sú už zaočkovaní a náš klub očkovanie plne podporuje. Všade sa hovorí o nutnosti urýchliť očkovanie a my chceme motivovať ľudí, aby neváhali a dali sa zaočkovať,“ zhodnotil klub ŠK Slovan Bratislava v stanovisku.

 


"Ako klub vnímame vážnosť situácie a obmedzenia, ktoré dnes na Slovensku panujú v rámci športových podujatí. Limitácia 500 ľudí je veľmi nízka a ako klub sme sa rozhodli podporiť iniciatívu očkovania, pretože to vnímame ako jedinú formu návratu ľudí do normálu. Myslíme si, že takýmto spôsobom môžeme v dohľadnej dobe vidieť fanúšikov opäť na tribúnach a preto sme sa ako klub rozhodli venovať 10 tisíc vstupeniek, vrátane európskej ligy, fanúšikom, ktorí sa preukážu dokladom o zaočkovaní. Vstup pre nich bude bezplatný," povedal viceprezident "Belasích" Ivan Kmotrík ml.  


Úradujúci slovenský majster vo vyhlásení zároveň zdôrazňuje, že svojou iniciatívou sa pripája ku snahám primátora, župana a starostov, ktorí chcú, aby hlavné mesto získalo vďaka očkovaniu kolektívnu imunitu.

 

"Plne podporujeme všetkých vedcov, umelcov aj politické elity, ktorí sa snažia urýchliť očkovanie. Zároveň nás veľmi teší, že Bratislavský samosprávny kraj už vo svojom očkovacom centre na NFŠ dosiahol métu 200 000 podaných vakcín,“ uviedlo v stanovisku ŠK Slovan Bratislava.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies