REPORTÁŽ: Rytmus ako hudobný hosť večera s Tysonom Furym nám prezradil, na čom teraz intenzívne pracuje

NETKY.SK • 28 Jún 2019, 10:32 • 2 min
REPORTÁŽ: Rytmus ako hudobný hosť večera s Tysonom Furym nám prezradil, na čom teraz intenzívne pracuje

PRAHA/BRATISLAVA - Patrik Vrbovský, tiež známy ako Rytmus, je jeden z najúspešnejších raperov československej scény. Okrem toho, že vystupuje ako sólista, je aj členom legendárnej rapovej zostavy Kontrafakt. Pri príležitosti večera s Tysonom Furym nám Rytmus prezradil, čo veľké sa teraz chystá.

slovakia

left justify in out

Patrik "Rytmus" Vrbovský patrí medzi ikony rapovej kultúry na Slovensku aj v Česku. V roku 2001 založil v Piešťanoch spolu s Egom (Martin Straka) a Anysom (Ondrej Beňačka) skupinu Kontrafakt. O dva roky na to sa im ako prvým slovenským raperom podarilo natočiť videoklip "Dáva mi", v spolupráci s bývalým pražským writerom, teraz režisérom Romeom. Rytmus má na svojom konte aj úspešné sólo albumy, z ktorých každý jeden nejakým spôsobom obohatil slovenskú rapovú kultúru. 

 

 

S promotérom celého večera Petrom Vetrovským sa pozná už vyše desať rokov, a je to hlavne jeho dobrý kamarát."Neviem či si to spojil s tým, že Tyson Fury hovorí o sebe, že je Gypsy King. Teda že prezentuje rómsku kultúru a spojil si to so mnou. Ale vôbec by som to nerozvíjal. Nestálo to na tom."

 

img

 

Patrik nám okrem iného povedal aj to, čo veľké sa chystá. V spolupráci so známou značkou energetických nápojov pripravuje dokument o svojej ceste, od počiatkov československého hip hopu až doteraz. "Sídliskový sen bol o mojej 13. komnate. Bolo to skôr zo súkromia."   

 

Okrem iného sa pripravuje aj ďalší dokument. Viac vo videu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies