REPORTÁŽ: Robo Opatovský má prvý vianočný duet s dcérou Hankou, pozrite si exkluzívnu reportáž Netiek!

NETKY.SK • 16 December 2020, 11:54 • 2 min
REPORTÁŽ: Robo Opatovský má prvý vianočný duet s dcérou Hankou, pozrite si exkluzívnu reportáž Netiek!

Sympatický spevák a gitarista Robo Opatovský je vianočné dieťa, narodil sa totiž 25. decembra. Preto má k Vianociam unikátny vzťah a fanúšikov pravidelne zásobuje novou dávkou vianočných skladieb. Tohtoročná novinka je výnimočná tým, že ju naspieval so svojou dcérou Hankou. Pozrite si exkluzívne rozhovory s Robom a s Hankou, kde prezradili detaily vzniku ich prvého spoločného duetu aj ako budú vyzerať ich Vianoce!

slovakia

left justify in out

 

"Ľudia si už u mňa zvykli, že časť mojej tvorby tvoria aj autorské vianočné skladby. Práve v období prvej a teraz aj druhej vlny korony som mal veľa vianočných hudobných nápadov. Budúci rok plánujem vianočný album s názvom Rodinné Vianoce. Pilotný singel vydávame už tento rok. Volá sa Snehuliak a zverejnili sme ju najskôr na sociálnej sieti, kde sme mali fantastické reakcie," teší sa Robo Opatovský.

 

Nový videoklip "Snehuliak" je kombináciou hraných záberov a animovaného príbehu. Z celého klipu žiari láska medzi otcom a dcérou a navodzuje skutočnú zimnú atmosféru.

 

img

 

"Nie je jednoduché postaviť v novembri na Slovensku snehuliaka, ale výsledok ma veľmi potešil. Celý videoklip som nechal v rukách Filipa Cempera, navodil skvelú atmosféru. Animácie pripravil Dominik Herceg a z výsledku sa veľmi teším," neskrýva radosť Robo Opatovský.

 

Šarmantný Robo Opatovský má za sebou veľmi inšpirujúce obdobie. Za poslednú dekádu sa mu narodila dcérka Hanka a mnoho skladieb vzniklo vďaka pokoju, ktorý v jeho živote zavládol. Pekné obdobie teraz sumarizuje na svojom najnovšom výberovom albume "2020-2010 Modlím sa hudbou".

 

img

 

"Otužovanie, meditácia a šport. Samozrejme, relax pri knihe, čas s mojou rodinou a tvorba nových skladieb. Tieto činnosti sú ‚vodou, čo ma drží nad vodou‘," prezradil Robo Opatovský recept na zachovanie si pozitívnej nálady.

 

Medzi emočne najsilnejšie skladby dekády 2010-2020 v prípade Roba Opatovského patria "Blázon", "Keď muž miluje ženu" a "Modlím sa hudbou". Fanúšikovia sa potešia aj skladbám "Neverná", "V hlave ťa mám" a "S tebou". Robo Opatovský na budúci rok oslávi okrúhle narodeniny a verí, že to bude spoločne s fanúšikmi na koncertoch. 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies