REPORTÁŽ: Prvá víťazka Miss Slovensko 2021 je známa, titul Miss Press získala Julia Ivanová!

NETKY.SK • 4 August 2021, 09:51 • 2 min
REPORTÁŽ: Prvá víťazka Miss Slovensko 2021 je známa, titul Miss Press získala Julia Ivanová!

Dvanástka finalistiek Miss Slovensko sa poslednýkrát pred slávnostným galavečerom predviedla pred novinármi. Tí si na tlačovej konferencii v bratislavskom Double Tree by Hilton zvolili prvú víťazku tohto ročníka. Titul Miss Press získala súťažiaca číslo osem, Júlia Ivanová. V exkluzívnom rozhovore Netkám prezradila, ako sa pripravuje na finále a aká bude jej voľná disciplína!

slovakia

left justify in out

 

Prípravy na priamy prenos 26. ročníka súťaže Miss Slovensko vrcholia. Aj tento rok sa súťažiace predvedú v špeciálnom čísle, ktoré bude po skupinách vyskladané z ich talentových dispozícií. Nebude chýbať spev, hra na klavíri, tanec, vzdušná akrobacia.

 

,,Mnohé finalistky ma prekvapili. Nielen tým, čo dokážu, ale aj tým, ako sa do príprav na galavečer a priamy prenos pustili. Sú ambiciózne a to sa mi páči. Verím, že to ocenia aj diváci,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik.

 

img

 

Riaditeľ súťaže Michael Kováčik bude zároveň predsedom poroty Miss Slovensko. Svoje hlasy pri výbere víťazky budú mať aj slovenská tenistka Dominika Cibulková, vizuálna umelkyňa Mikina Dimunová, oficiálna fotografka súťaže Miss Slovensko 2021 Petra Ficová, bývalá riaditeľka MISS Slovensko Magdaléna Šebestová, strieborný medailista na Olympijských hrách v Tokiu Jakub Grigar, módny fotograf Lukáš Kimlička a stand-up komik a moderátor Rádia Jemné Bekim. Počas finálového večera udelia, okrem hlavných titulov, aj ďalšie ocenenia. Dozvieme sa víťazky v hlasovaní verejnosti v kategóriách – EVA Miss Sympatia 2021,  Miss GOSH 2021, Miss Úsmev 2021 a Miss Príjemný hlas 2021. Akreditovaní novinári počas tlačovej konferencie rozhodli o titule Miss Press, ktorou sa stala finalistka číslo osem, Júlia Ivanová.

 

„Veľmi sa teším, naozaj som to nečakala. Mám z toho veľkú radosť. Pochádzam z malej dedinky pri Prešove. Aktuálne som doštudovala anglické bilingválne gymnázium a moje ďalšie kroky smerujú na lekársku fakultu do Košíc v odbore zubné lekárstvo,“ prezradila Miss Press Júlia Ivanová.

 

Projekt Miss Slovensko sa  každý rok spája s charitou. Tentoraz poputuje výťažok z esemeskového hlasovania o titul EVA Miss Sympatia 2021 Linke dôvery Nezábudka, ktorú prevádzkuje Liga za duševné zdravie. Priamy prenos Miss Slovensko 2021 odvysiela TV JOJ 7. augusta 2020. Galavečer moderuje Libor Bouček a počas programu vystúpia Martina Schindlerová, Emma Drobná a raper Ego. Organizátormi súťaže sú LGM Production v spolupráci Oklamčák Production a TV JOJ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona