REPORTÁŽ: Premiéra finalistiek MISS SLOVENSKO 2021, Netky boli pri tom!

NETKY.SK • 14 Máj 2021, 14:01 • 2 min
REPORTÁŽ: Premiéra finalistiek MISS SLOVENSKO 2021, Netky boli pri tom!

Slovensko bude mať aj v tomto roku kráľovnú krásy! Finalistky 26. ročníka súťaže MISS SLOVENSKO sa po prvýkrát ukázali na spoločnej premiére. V bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton ich uviedol riaditeľ súťaže Michael Kováčik, ktorý zároveň predstavil ďalšie dve novinky. Po pätnástich rokoch sa mení logo súťaže a výťažok z hlasovania o titul EVA Miss Sympatia poputuje organizácii Liga za duševné zdravie, konkrétne Linke dôvery Nezábudka. Pozrite si exkluzívnu reportáž Netiek, kde uvidíte všetky dievčatá v plnej kráse!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Študentky vysokých aj stredných škôl z rôznych slovenských miest spájal donedávna spoločný sen – stať sa finalistkou súťaže s dlhoročnou tradíciou. Teraz sa všetky uchádzajú o korunku MISS SLOVENSKO 2021 a majú na to tri mesiace.

 

,,Verím, že to bude opäť skvelý tím. Tento rok bola v semifinále naozaj silná konkurencia, keďže sa nám prihlásilo rekordne veľa dievčat, viac ako v predchádzajúcich rokoch. Držím finalistkám palce a verím, že budú ďalšou posilou značky MISS SLOVENSKO,“ prezradil riaditeľ súťaže Michael Kováčik.

 

img

 

Dvanásť finalistiek absolvovalo už prvé oficiálne fotografovanie s Petrou Ficovou, užili si starostlivosť vizážistiek a hairstylistov aj mediálny tréning. Súťaž MISS predstavila okrem finalistiek aj ďalšiu novinku – nové logo.

 

,,Ideovo je nosným motívom krivka, ktorá symbolizuje ladnosť a pohyb. Mojou hlavnou inšpiráciou bolo zostupovanie zo schodov, keď sa vyhlási meno finalistky a ona kráča a my sme všetci v napätí. Schody emočne symbolizujú očakávanie, poradie ale aj rebríček víťaziek,” hovorí autorka loga a grafická dizajnérka Mikina Dimunová, ktorá stála aj za predchádzajúcim logom z roku 2006.

 

img

 

Finále MISS SLOVENSKO 2021 je naplánované na 7.augusta 2021 a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ. Víťazka 26. titulu MISS SLOVENSKO získa okrem putovnej korunky z dielne LORETA ® wedding jewellery postup na svetové finále Miss World, moderný 3-izbový byt na 1 rok a ďalšie ceny.

 

Finalistky MISS SLOVENSKO 2021:

1.Soňa Matiová – 18 rokov, Košice/Čaňa 
2.Barbora Minárová – 20 rokov, Banská Bystrica
3.Sophia Hrivňáková – 21 rokov, Banská Štiavnica
4.Sylvia Šulíková - 24 rokov, Bratislava
5.Gréta  Sobeková – 23 rokov, Bardejov
6.Ester Porubcová – 23 rokov, Žilina
7.Jana Vozárová - 20 rokov, Púchov
8.Júlia Ivanová - 19 rokov, Prešov
9.Barbora Matejková - 19 rokov, Trenčín
10.Soňa Vysocká - 19 rokov, Košice
11.Lucia Nováková – 20 rokov, Michal nad Žitavou
12.Lujza Kalčoková - 19 rokov, Banská Bystrica

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies