REPORTÁŽ: Predstavili fanzóny pre hokejových fanúšikov, o zábavu sa postarajú obľúbení zabávači

NETKY.SK • 5 Apríl 2019, 12:50 • 2 min
REPORTÁŽ: Predstavili fanzóny pre hokejových fanúšikov, o zábavu sa postarajú obľúbení zabávači

BRATISLAVA/KOŠICE – Včera sme vás v našej reportáži informovali o pripravovaných dopravných obmedzeniach, ktoré plánujú organizátori májových majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Dnes organizátori predstavili ďalšie hokejové novinky. Návštevníci MS v Bratislave a Košiciach si budú môcť vychutnať atmosféru šampionátu aj v tradičných fanzónach. Tie budú umiestnené na vyhradených plochách v pešej dostupnosti od Zimného štadióna Ondreja Nepelu a Steel arény.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Miesto fan zóny posunuli na frekventované miesto

V Bratislave sa budú môcť fanúšikovia zabaviť, občerstviť a sledovať zápasy na frekventovanom mieste – na námestí pred Istropolisom, približne 800 metrov od hokejovej arény. Pred ôsmimi rokmi počas svetového šampionátu bola zóna pre fanúšikov umiestneníá v blízkosti arény, v priestoroch športovísk na základnej škole Kalinčiakova.

 

REPORTÁŽ: Bratislavčania sa budú musieť počas MS v hokeji obrniť trpezlivosťou

 

Prečo tentoraz menili miesto a fan zónu umietnili na miesto v blízkosti frekventovaného dopravného uzla? "Samozrejme hľadali sme vhodnú lokalitu. V roku 2011 sme mali fanzónu v blízkosti haly, žiaľ, medzičasom sa v areáli Kalinčiakovej školy vybudovalo futbalové ihrisko so syntetickým povrchom. Dostali sme informáciu, že by mohlo dôjsť k zničeniu ihriska, preto sme hľadali ďalej. Plocha za Tromi vežami na Bajkalskej ulici bola zasa od ruky, preto sme zvolili viditeľné a dostupné miesto na parkovisku pred Istropolisom,"  uviedol pre netky.sk riaditeľ organizačného výboru 2019 IIHF MS pre Bratislavu Roman Štamberský.

 

img

 

V Košiciach na to bude určený areál Kulturparku

Fanzóny sa otvoria prvýkrát 10. mája. Počas každého hracieho dňa budú k dispozícii hodinu pred začiatkom prvého zápasu, zatvárať sa budú hodinu po skončení posledného stretnutia daného dňa.

 

Bohatý program pre návštevníkov

"Fanzóny sú určené pre všetkých záujemcov, nielen pre tých, ktorí majú vstupenku. Vstup do fanzón je zadarmo a veríme, že atmosféra v nich bude minimálne tak dobrá, ako na štadiónoch," vysvetlil riaditeľ pre partnerstvá a špeciálne projekty MS 2019 Lukáš Donoval. Návštevníkov fanzón čaká bohatý sprievodný program, o zábavu sa budú starať v Bratislave moderátori Sajfa, Julo, Vera, Didiana a Mimo, v Košiciach budú mať túto prácu na starosti Junior a Marcel.

 

img

 

Fanzóny budú rozdelené na dve časti 

Prvá bude patriť partnerom a sponzorom MS. V ich stánkoch budú prebiehať rôzne aktivity a každý deň sa budú žrebovať aj vstupenky na zápasy. Chýbať nebude ani predaj suvenírov a dresov jednotlivých tímov. V druhej časti budú mať fanúšikovia možnosť vybrať si z bohatej ponuky jedál a nápojov, ktoré si budú môcť vychutnať pri sledovaní zápasov na veľkoplošných obrazovkách. Okrem oficiálnych fanzón v Bratislave a Košiciach pripravil Slovenský zväz ľadového hokeja pre fanúšikov ďalších päť Kaufland fanzón slovenského hokeja v Nitre, Trenčíne, Banskej Bystrici, Martine a Poprade.

 

Rekonštrukčné práce v hokejovej aréne v Bratislave finišujú, viac prezradí riaditeľ organizačného výboru 2019 IIHF MS pre Bratislavu Roman Štamberský vo videu.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona