REPORTÁŽ: Patrícia Vittek exkluzívne pre Netky: "Cvičenie sa pre mňa stalo zdravou závislosťou."

NETKY.SK • 12 Jún 2021, 09:31 • 2 min
REPORTÁŽ: Patrícia Vittek exkluzívne pre Netky: "Cvičenie sa pre mňa stalo zdravou závislosťou."

Speváčka Patricia Vittek si vychutnáva život. Bývalá manželka futbalistu Roba Vitteka sa rozhodla si oddýchnuť v Mexiku, kam odcestovala aj so svojimi dvoma dcérami - Sofiou Zarou a Cynthiou Larou. Po dlhom čase poskytla rozhovor exkluzívne Netkám. Prezradila, ako sa o seba stará, ako intenzívne cvičí a zlepšuje si svoju kondíciu. Ale aj to, ako jej v tejto ceste pomohla analýza DNA.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

"Som rada, že som sa s mojimi babami rozhodla odcestovať. Zbalili sme sa zo dňa na deň a odišli sme do Mexika, kde sme strávili skoro dva mesiace. Už teraz mi to však chýba. Ale ja som pochopila, že keď je zdravie a práca, tak sa  nemáme sťažovať, ale naopak sa tešiť. Vychutnávam si všetko nové, čo mi prichádza do života," vysvetľuje Patrícia Vittek.  

 

41-ročná Patrícia pravidelne cvičí a zdravo sa stravuje. Stará sa o seba najviac v svojom doterajšom živote a cvičenie sa pre ňu stalo závislosťou. Dokonca si dopriala analýzu DNA, ktorá predstavuje doslova príručku ako komplexne porozumieť vlastnému telu a jeho fungovaniu. 

 

"Na niektorých výsledkoch analýzy mi zastal mozog. Nechápala som, odkiaľ to môžu vedieť, že či ma poznajú alebo ma videli... Stačila malá vzorka slín a mám dôležité informácie o svojom tele, ktoré mi veľmi pomáhajú. Dokonca som tam našla informáciu, že mám predpoklad celý život priberať. Táto veta ma naštartovala a zobrala som všetko do vlastných rúk a začala na sebe makať. Teraz sa chystám dať urobiť analýzu DNA aj svojim dvom dcéram," s úsmevom konštatuje Patrícia Vittek.

 

img

 

Čerstvo rozvedená Patrícia aktuálne píše knihu a po dlhých 10-tich rokoch pripravuje nové CD, na ktorom bude aj duet s jej dcérou. Viac sa dozviete v exkluzívnom rozhovore. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies