REPORTÁŽ: Očkovacia kampaň prejde zmenou, potvrdil to aj minister Lengvarský

NETKY.SK • 14 Júl 2021, 19:29 • 2 min
REPORTÁŽ: Očkovacia kampaň prejde zmenou, potvrdil to aj minister Lengvarský

BRATISLAVA - Rezort zdravotníctva už pracuje na jej novom dizajne. Potvrdil to po dnešnom rokovaní vlády aj minister zdravotníctva SR Vladimír Lengvarský.

slovakia

left justify in out

 

Ako s ďalej vyjadril, vzhľadom na to, že všetci, ktorí sa chceli zaočkovať, už zaočkovaní sú, sa musí kampaň zamerať iným smerom. Šéf rezortu verí, že sa to uzavrie "v skorej dobe".

 

Z rezortu financií však prostriedky zatiaľ ministerstvo zdravotníctva nedostalo. Financovanie chce Lengvarský riešiť až po tom, ako sa definitívne dohodne na novej podobe kampane.

 

Finančná motivácia k očkovaniu sa stala skutočnosťou, schválila ju aj prezidentka Čaputová

Skôr ako kampaň však minister zdravotníctva presadzuje opatrenia, ktoré sú konkrétne smerované na najrizikovejšie skupiny.

 

"Dnes budeme hovoriť so zástupcami poisťovní o väčšej motivácii lekárov, ktorí očkujú, ďalších možnostiach rozšírenia tohto stavu a presnom cielení mobilných tímov do regiónov," uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona