REPORTÁŽ Nela Pocisková dostala facku! Našťastie iba v novom klipe. Netkám prezradila, kto jej ju dal!

NETKY.SK • 18 December 2021, 09:00 • 2 min
REPORTÁŽ Nela Pocisková dostala facku! Našťastie iba v novom klipe. Netkám prezradila, kto jej ju dal!

Krehká herečka a speváčka Nela Pocisková sa ocitla v úlohe týranej ženy! Stalo sa tak v novej skladbe a klipe Nie som tá, ktorou bojuje proti násliu na ženách. V rozhovore Netkám porozprávala, ako stíha herectvo, deti aj spevácku kariéru, ako jej v tom pomáha partner Filip a aj to, od koho dostala facku!

slovakia

left justify in out

 

 

Krásna, talentovaná a úspešná! Taká je speváčka a herečka Nela Pocisková, ktorá svoj talent ukázala v seriáloch Nemocnica, Pán profesor či Búrlivé víno. Dvojnásobná mama sa napriek hereckej vyťaženosti stíha venovať aj svojej speváckej dráhe.

 

„Myslím si, že každá žena to má rovnako. Nie je ľahké spojiť rodinu a domácnosť s prácou a ešte k tomu s mojou prácou. Pretože ja nemám žiadny normálny plán, ktorého sa môžem držať. Každý deň je úplne iný. Vo všetkých projektoch vedia, čo sú moje prioroty, že mám dve malé deti a nemienim byť od rána do večera v práci. Teraz, koncom roka, je to ťažšie. Aj kvôli covidovej situácii sa rušia výroby a potom sa viac dní za sebou nakrúca. Snažím sa stále mať nejaký balans, ale nie vždy to vychádza,“ prezradila s úsmevom Nela.

         

Veľkou pomocou pre Nelu je partner Filip Tůma, s ktorým vychovávajú syna Hektora a dcéru Lianku.

 

„Filip je obrovská opora, aj keď on sám má toho veľa. Je to stopercentný otec, naozaj sa stará a zaujíma sa, čo treba nakúpiť a prinesie to. Vie, že keď idem skoro ráno preč, tak riešime, že odnesie deti do škôlky. Snaží sa naozaj na sto percent,“ chváli svojho partnera.

 

img

 

Aj vďaka podpore rodiny má Nela čas na spevácku kariéru. Po skladbách Bez teba a Prvá, posledná Teraz prichádza s hudobnou novinkou. Skladba Nie som tá je silnou výpoveďou, ktorá má upozorniť na násilie páchané na ženách

 

„Nápad na skladbu Nie som tá vznikol, keď som si prečítala o tom, čo všetko sa odohrávalo v domácnostiach počas tejto lockdownovej doby. Je až neuveriteľné, ako v tejto vypätej dobe rastie domáce násilie. Keď som si o tom vypočula jeden podcast, bolo mi úplne jasné, že tie ženy musím podporiť, dodať im odvahu, aby sa dokázali vzoprieť a oslobodili sa od násilia alebo psychického týrania,” vysvetľuje speváčka.

 

Mohlo by vás zaujímať: Ocenenie Zlatý glóbus čelí kritike

 

Skladba vznikala v ženskom autorskom tandeme Zuzana Mikulcová a Nela Pocisková. Hudobne a autorsky na nahrávke spolupracovali hudobníci a producenti Andrej Hruška, Matej Maximilián Mikloš a Samuel Hošek.

 

„Zuzku táto téma veľmi zaujala a povedali sme si, že sa k tomu chceme vyjadriť. Zuzka prišla s hlavnou ideou textu a dopracovali sme to spolu. Ona napísala prvú slohu, ja druhú, čiže každá do toho vložila to svoje a dokonale sa to dopĺňalo. Snažili sme sa do skladby preniesť všetky emócie, ktoré sme pri tejto téme pociťovali. Dúfam, že naša naštvanosť, energia a odhodlanosť sa prenesú aj na poslucháčov a divákov. Lebo čím viac sa o tejto téme bude rozprávať a budú sa hľadať riešenia, tým to bude lepšie,” konštatuje speváčka

 

img

 

Videoklip k skladbe Nie som tá nakrútil režisér Richard Raiman, s ktorým sa Nele fantasticky spolupracuje.

 

„S Richardom sme sa dlho rozprávali o tom, ako by to malo vyzerať. Ako vystihnúť tú ženskú silu postaviť sa na vlastné nohy a ísť ďalej. Nakoniec sme sa rozhodli pre jasnú líniu odchodu, ktorý skomplikuje nehoda, ale žena sa napriek tomu nevzdáva a ide ďalej, že treba nájsť silu urobiť hrubú čiaru a napriek rôznym prekážkam to nevzdať a ísť ďalej. Nakrútili sme ho na jeden záber, čím je vlastne veľmi reálny,” hovorí o novom klipe Nela Pocisková.

 

Nela Pocisková so svojím tímom intenzívne pracuje na ďalších novinkách. Objaviť by sa mali na pripravovanom albume, ktorý bude hudobne pestrý a žánrovo rozmanitý. Nela verí, že sa jej ho v novom roku podarí úspešne dokončiť. Najskôr si však oddýchne počas vianočných sviatkov.

 

 

Odkedy máme deti, tak sme sa dohodli, že raz ideme na Vianoce k mojim rodičom a potom zasa k Filipovým. Tento rok sme u našich. V každej rodine je úplne iné menu. Mamina robí šošovicovú polievku, rybu, zemiakový šalát. A východniarsku klasiku bobáľky. U Filipa sa číta biblia, máme kapustnicu, šalát a rezne. S deťmi sme písali aj Ježiškovi, deti si vypýtali hračky, bábiky aj autíčka. Hlavne ide o to, aby sme boli v pokoji. Čím som staršia, tým viac chcem Vianoce stráviť v pokoji a s rodinou. Všetci sa všade náhlime a stresujeme kvôli darčekom, a na čo…“ uzatvára sympatická Nela.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies