REPORTÁŽ: Nebudete veriť vlastným ušiam – v novej piesni Martina Haricha a For You nie sú žiadne nástroje, iba ľudské hlasy!

NETKY.SK • 15 Apríl 2021, 07:57 • 2 min
REPORTÁŽ: Nebudete veriť vlastným ušiam – v novej piesni Martina Haricha a For You nie sú žiadne nástroje, iba ľudské hlasy!

Nevídané hudobné spojenie! Superstarista Martin Harich a vokálna skupina For You predstavujú novinku "Right Beside You". Všetky zvuky v skladbe sú vytvorené výlučne hlasmi šiestich úžasných spevákov. V exkluzívnom rozhovore pre Netky prezradili, kde Martin Harich zložil pieseň, odkedy sa pozná s členmi For You a či sopranistka pri nakrúcaní videoklipu otehotnela!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Je to pecka – nová acapella pieseň sa volá "Right Beside You" a autorom hudby aj textu je Martin Harich, K nemu sa pridalo päť dokonalých hlasov kapely For You - Milan Masiarik – tenor, Emil Esso Smoliga - beatbox/tenor, Nika Barľáková  - alt, Katalin Lantos Borbély – soprán a Andrej Mann – bas.

 

“Text skladby je o ľudských bublinkách, v ktorých sa každý z nás kotúľa svojim smerom a robí tento svet farebnejším. Demo piesne som koncom minulého roka poslal For You. Už predtým sme o sebe vedeli a trochu premýšľali nad spoluprácou. Akurát sme možno čakali na vhodnú skladbu,” prezradil Martin Harich.

 

img

 

Novinku "Right Beside You" nahrali v štúdiu For You v Bratislave. Aranž vokálov pripravili Milan Masiarik spolu s Nikou Barľákovou a celú rytmickú časť produkoval Emil Esso Smoliga. Mix mal na starosti Milan Masiarik, a s produkciou na diaľku pomohol aj maltsko-britský producent Rikki Lee Scicluna. Finálny master má na svedomí Ján Zborovjan.

 

“Text skladby je o ľudských bublinkách, v ktorých sa každý z nás kotúľa svojim smerom a robí tento svet farebnejším. Demo piesne som koncom minulého roka poslal Miňovi z For You. Už predtým sme o sebe vedeli a trochu premýšľali nad spoluprácou. Akurát sme možno čakali na vhodnú skladbu,” hovorí jeden z najaktívnejších slovenských hudobníkov novej generácie Martin Harich.

 

img

 

Videoklip nakrúcal Rajmund Petrík a režírovali ho všetci speváci. Točilo sa na krásnych miestach Liptova a nechýbajú ani zábery s dronom.

 

“Napriek tomu, že nám bola zima, užili sme si to, nálada bola vynikajúca, všetko sme stíhali. Na konci dňa zapadlo naše auto do blata, a tak páni museli absolvovať aj jeho vytlačenie z blata, viete si predstaviť, ako potom vyzerali. Hneď po zverejnení klipu som dostala desiatky správ, či som tehotná…” smeje sa sopranistka Katalin Lantos Borbély.

 

Prečo a za akých okolností sa dozviete v reportáži Netiek. Celý klip "Right Beside You" si môžete pozrieť TU.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies