REPORTÁŽ: Muradov sa objavil na akcii XFN Double Red Fight Night

NETKY.SK • 16 December 2019, 09:48 • 2 min
REPORTÁŽ: Muradov sa objavil na akcii XFN Double Red Fight Night

BRATISLAVA - Galavečera organizácie bojových športov XFN pod názvom Double Red Fight Night sa zúčastnil aj zápasník zmiešaných bojových umení Makhmud Mach Muradov. Dvadsaťdeväťročný rodák z Uzbekistanu aktuálne reprezentuje aj Česko v rámci najprestížnejšej svetovej organizácie UFC.

slovakia

left justify in out

 

Exportné ukončenie Smitha = 2. výhra v UFC 

Machovi sa uplynulý víkend podarilo dosiahnuť druhé víťazstvo v UFC. Po úvodnej výhre nad Talianom Alessiom Di Chiricom si tentokrát poradil s húževnatým Američanom Trevorom Smithom. A nebolo to víťazstvo hocijaké. Ak to trochu zveličíme, Muradov svojmu súperovi v závere tretieho kola presnou boxerskou kombináciou "vystrelil chránič na zuby až do tretej rady".
      

Odmena za výkon večera
Svojim výkonom si doslova požiadal o odmenu za výkon večera vo výške 50.000 dolárov, ktorú si nakoniec aj zaslúžene odniesol. A to všetko aj napriek tomu, že sa o zápase znovu dozvedel len necelý mesiac pred jeho uskutočnením. "Prvýkrát to bolo ťažšie. O zápase som sa dozvedel len 12 dní vopred a navyše som musel veľa cestovať. Teraz som mal viacej času a mohol som sa pripravovať aj v Poľsku. Ľudia asi čakali, že po prvej výhre budem neustále oslavovať. No absolvoval som lepšiu a dlhšiu prípravu, čo sa odzrkadlilo v zápase," uviedol v rozhovore pre náš portál Muradov. 

 

img
      

Bilancia počas roka: 7 zápasov - 7 výhier, 5 ukončení pred limitom

Bývalý zápasník organizácii XFN či Oktagon mal počas celého roka výrazne nahustený program. Od záveru minulého roka, keď ešte pod hlavičkou XFN naskočeným kolenom exportne ukončil Poliaka Grzegorza Siwyho si postupne pripísal 7 výhier. Z toho až 5-krát zápas ukončil pred časovým limitom. "Celý rok som veľa trénoval. Teraz si oddýchnem na Vianoce pri dobrom jedle," dodal charizmatický Uzbek. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona