REPORTÁŽ: Milan Krajniak prezradil, či rokovania vlády prebiehajú vo vecnej rovine

NETKY.SK • 18 November 2020, 18:40 • 2 min
REPORTÁŽ: Milan Krajniak prezradil, či rokovania vlády prebiehajú vo vecnej rovine

Nominant hnutia SME RODINA Milan Krajniak sa vyjadril aj o tom, či cíti nejakú napätú atmosféru v koalícii.

slovakia

left justify in out

Krajniak sa vyjadril aj k atmosfére na rokovaniach vlády po kritických slovách od Richarda Sulíka. Krajniak atmosféru považuje za vecnú. „Ak má nejaký tím ľudí rôznorodejších dlhšie fungovať, tak každý z nás si musí občas hryznúť do jazyka a snažiť sa zachovať pokoj,“ dodal, že prvoradí musia byť občania Slovenska a nie egá.

 

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny  sa po rokovaní vlády vyjadril aj k praktickým otázkam súvisiacim s elektronickými schránkami potrebnými pre žiadanie základných umeleckých škôl (ZUŠ) o pomoc počas pandémie.

 

 

"V tej prvej vlne sme išli aj tou klasickou papierovou formou pre všetkých, lebo nebol na to pripravený systém,“ vysvetlil Milan Krajniak s tým, že od leta pri vyplácaní školy, je už elektronická komunikácia súčasťou predpisu. Je to na najmä z praktického dôvodu, aby to dokázali stíhať.

 

„Teraz, keď máme ZUŠ-ky, ktoré sa budú pripravovať, tie tiež už pôjdu čisto elektronicky,“ dodal s dôvetkom o pochopení, že ide o komplikáciu, no pripomína že je na to dostatok času. „Určite o tú pomoc neprídu,“ vysvetlil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies