REPORTÁŽ: Milan Ďatelinka o Attilovi, tréningoch a zápase so Siwym

NETKY.SK • 6 Február 2020, 12:40 • 2 min
REPORTÁŽ: Milan Ďatelinka o Attilovi, tréningoch a zápase so Siwym

Na podujatí noc s legendou pod taktovkou Petra Větrovského a hlavného hosťa Attilu Végha sa v utorok večer v obchodnom centre Bory Mall zúčastnilo aj niekoľko ďalších hostí zo sveta zmiešaných bojových umení a šowbiznisu. Jedným z nich bol aj úspešný zápasník organizácie Oktagon Milan Ďatelinka, ktoré po troch víťazných zápasoch v rade o mesiac v Ostrave preverí nebezpečný Poliak Grzegorz Siwy.

slovakia

left justify in out

 

O Attilovi mi kamarát povedal týždeň pred jeho titulovým zápasom 

Na viac ako 4-hodinovom podujatí bolo súčasťou aj premietanie nového dokumentárneho a životopisného filmu Attila. "Vedel som, že film bude dobrý. No v skutočnosti bol ešte lepší a predčil moje očakávania," dodal Ďatelinka, ktorý nám na kameru následne presne popísal moment, kedy prvýkrát začal Attilu vnímať na bojovej scéne. "Kedysi sme chodili ešte do Žiliny na tréningy. O Attilovi mi kamarát povedal týždeň pred jeho titulovým zápasom v Bellatore. Dodnes si na ten moment presne spomínam," dodal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @datelinkamilan,


Odkedy som spevnil stred tela, zlepšili sa mi všetky aspekty tréningu
Milana aktuálne čaká už o mesiac v Ostrave dôležitý duel proti Siwymu, ktorý ho eventuálne môže posunúť do bitky o titul. Do prípravy okrem tradičným silových a bojových metód zapojil aj cvičenia na posilnenie stredu tela, s ktorými mu pomáha tréner Tomáš Kulan z Core pohybového centra v Humennom. "Niekedy som mával chrbát moc preťažený a nemal som tak pevné brucho. Odkedy som stred tela a brucho spevnil, zlepšili sa mi všetky aspekty tréningu," popísal rodák z Považskej Bystrice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @datelinkamilan,


Muradova aj Krištofič už Siwymu čelili
Siwy vo svojej kariére bojoval v rámci českej a slovenskej scény aj s Machom Muradovom či Samuelom "Pirátom" Krištofičom. Mach ho ešte v rámci súboja organizácie XFN dokázal ukončiť až v samom závere 3. kola po krásnom naskočenom kolene. Pirát však už na ostrieľaného Poliaka nestačl, a po verdikte rozhodcov prehral na body. Milan tak pred zápasom konzultuje taktiku na súpera aj s oboma zápasníkmi. "Chystám sa aj s Machom na kemp, aby mi pomohol. Aj s Pirátom sme sa rozprávali. Je to hrateľný súper, ale očakávam, že to bude jeden z najťažších súperov mojej kariéry," dodal. Ďalšie otázky, vrátane možnosti titulového zápasu a možnej konfrontácie s Karlosom Vémolom nám zodpovedal v reportáži nad článkom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @datelinkamilan,



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies