REPORTÁŽ Mezoterapia je účinná bojovníčka za krajšiu pleť a proti vypadávaniu vlasov!

NETKY.SK • 24 Júl 2022, 17:00 • 2 min
REPORTÁŽ Mezoterapia je účinná bojovníčka za krajšiu pleť a proti vypadávaniu vlasov!

Vypadávajú vám vlasy? Riešením je fantastická medicínska procedúra s názvom mezoterapia, ktorá dodá nielen vlasom, ale aj tvári či dekoltu potrebné vitamíny. Vyskúšali sme ju doslova na vlastnej koži!

slovakia

left justify in out

 

Vlasová mezoterapia je jeden z najlepších spôsobov ako sa zbaviť vypadávania vlasov.

 

„Existujú dva spôsoby mezoterapie vlasov, klasická vitamínová alebo mezoterapia s využitím kmeňových buniek, ktorá ešte zrýchli a umocní žiadaný efekt. Vlasy sú ešte krajšie, pevnejšie a lesklejšie. Toto ošetrenie je miniinvazívne. Nedá sa povedať, že je úplne bezbolestné, ale je to trochu nepríjemné. Vždy však závisí od toho, akú atmosféru navodí terapeut pri zákroku a v akom rozpoložení príde pacient,“ s úsmevom hovorí Mgr. Michal Rajcsányi, terapeut v Chirkoz Medical Clinic.

 

img

 

 

Mezoterapia je viditeľne účinná aj na tvári, krku a dekolte. Všade tam, kde treba trochu potlačiť príznaky starnutia. 

 

„Starnutie je komplexný proces, ktorý zahŕňa všetky štruktúry a všetky tkanivá. Na tvári sa vyznačuje poklesom v smere zado-prednom. Cieľom nášho snaženia je zvrátiť tento pokles a pracovať v opačnom vektore. Na tvár aplikujeme látky, ktoré hydratujú pokožku, zjednocujú pleť a stimulujú tvorbu kolagénu a elastínu, ktoré vekom ubúdajú,“ prezradil MUDr. Marek Štefánik.

 

img

 

My sme vyskúšali mezoterapiu tváre aj vlasov a výsledky si nevieme vynachváliť.

 

„Na mezoterapiu vlasov som sa odhodlala kvôli ich extrémnemu vypadávaniu, ktoré prišlo ako postcovidový stav. Bola som z toho veľmi nešťastná. Už po dvoch aplikáciách som videla veľké výsledky. Rastú mi malé vlásky a celkovo mi vlasy opäť zhustli. No a tvárová mezoterapia je zázračná. Všetci mi hovoria, že vyzerám sviežo ako po dovolenke. Aj keď som na žiadnej dovolenke ešte nebola...“ smeje sa Nora Krchňáková, ktorá si obe procedúry dala aplikovať.

 

img

    

 

Pri akýchkoľvek úpravách či vylepšeniach je dôležité najmä pozitívne myslenie a správne nastavenie. A s tým, čím si neviete poradiť sami doma, vás radi privítajú v Chirkoz Medical Clinic.

.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona